top of page
  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • YouTube
123.png

Opplev magiske🪄
resultater

Vil du komme i gang nå? 🖐

De to enkleste måtene å teste vår mest populære tjeneste. Scroll ned for mer info.

HKVHDM
Oppe å hjemmesie
CrossFit

Vi tilbyr
CrossFit Gruppetimer

DSC02244.JPG

Den beste timen på dagen er timen på Verftet. Bare spør våre medlemmer. På Verftet har vi lidenskap for CrossFit, felleskap, og moro. Alt tilrettelagt ditt nivå. Vårt mest populære tilbud, alle er velkomne, alle har plass.

Personlig Trening

Vi tilbyr
Personlig trening

På Verftet er CrossFit en treningsform for alle, vårt mål er å hjelpe deg nå dine mål og vi vet at det er ingen mer effektiv måte å gjøre dette på en ved personlig trening. Både langsiktig og kortsiktig.

DSCF4809Verftet_by_Vincent.jpg
Kostholdveiledning

Vi tilbyr
Kostholdsveiledning

l9.JPG

Vårt unike approach til Kostholdsveiledning er annerledes. Vi liker å være annerledes. Alle er forskjellige og vi mener at den beste kostholdsplanen er den som er laget for deg og ingen andre.

Rehab

Vi tilbyr
Rehab trening

Rehab trening for oss betyr å få kroppen din bedre enn den har vært, ikke like god som den var. La oss hjelpe deg til å få vekk smerter med å finne det underliggende problemet. Sammen, med hardt arbeid skaper vi fantastiske resultater.

DSC03913.jpg
Kurs

Vi tilbyr
Verftet kurs

6BA91EDB-F192-438E-B320-DC27C9DEED6E.JPG

En unik gruppe, som uke for uke blir bedre kjent og heier hverandre frem. Sammen i flere uker mot samme mål.  Populært for nybegynnere og for de som har vært hos oss i mange år. Finn ditt kurs.

Events

Vi tilbyr
Verftet Events

Verftet Events er en arena der vi finner samarbeidspartnere for å utvikle kule konsept.

Kristin-Holte.webp
Private treninger

Vi tilbyr
Andre tjenester

6BA91EDB-F192-438E-B320-DC27C9DEED6E.JPG

CrossFit Verftet tilbyr mange store og små tjenester. Om det gjelder trening gjennom svangerskap eller etter svangerskap, team building, skoletrening, Verftet Events eller at familien vil leie et av treningsrommene våre uten instruktør.

CFWL

Karmsundgata 208

5527   Haugesund

bottom of page