top of page
logo.jpg

CrossFit Kids

Lek og moro tryller frem glede i fysisk aktivitet. Vi på Verftet gjør trening til noe positivt og kjekt for kidsene. Med det håper vi å legge et grunnlag for glede av fysisk aktivitet i deres fremtid.

Mer informasjon

Glede og samarbeid er viktigst for de yngste når de blir utfordret gjennom fysisk lek og moro. Samtidig sikter programmet på å bidra til utviklingen av motoriske ferdigheter som koordinasjon, balanse, stabilitet, løpe, hoppe, kaste, leke.

 

Videre har vi som mål å utvikle gode verdier og vaner knyttet til fysisk aktivitet som kan bidra til livslang bevegelsesglede. Til forskjell fra tidligere generasjoner ønsker vi å gi barna våre de redskapene som lar dem ta kontroll over sin egen helse.

DSC02121.JPG

Pre Kids eller Kids?

"Kids" deles inn i to grupper, Pre Kids & Kids. Med det klarer vi og opprettholde høy kvalitet på timene i forhold til deres utviklingsnivå for at de skal oppleve mestring.

Pre Kids: 6 år og ut 3.klasse

Kids: 4.klasse og ut 7.klasse

Etter 7.klasse har vi tilbudet vårt CrossFit Teens

DSC02121.JPG

La oss komme i gang

Crossfit kids arrangeres hver eneste onsdag 16.45-17:45. CrossFit Pre Kids arrangeres hver torsdag fra 17.00-18.00. Vi tar sommerferie fra 15.juni-15.august der kontraktene pauses. Hver torsdag gjennomføres også en ordinær CrossFit time på dette tidspunktet. Det gjør at far & sønn eller mor & datter, kan gå på trening sammen. Noe vi synes er ganske unikt!

Kids: 399,- pr/mnd. Ingen bindingstid eller forpliktelser.

Pre Kids: 199,- pr/mnd. Ingen bindingstid eller forpliktelser


Tilbudet er akkurat åpnet opp igjen for booking. Det er få ledige plasser tilgjengelig.

bottom of page