logo.jpg

CrossFit Kids

Lek og moro tryller frem glede i fysisk aktivitet. Vi på Verftet gjør trening til noe positivt og kjekt for kidsene. Med det håper vi å legge et grunnlag for glede av fysisk aktivitet i deres fremtid.

Mer informasjon

Glede og samarbeid er viktigst for de yngste når de blir utfordret gjennom fysisk lek og moro. Samtidig sikter programmet på å bidra til utviklingen av motoriske ferdigheter som koordinasjon, balanse, stabilitet, løpe, hoppe, kaste, leke.

 

Videre har vi som mål å utvikle gode verdier og vaner knyttet til fysisk aktivitet som kan bidra til livslang bevegelsesglede. Til forskjell fra tidligere generasjoner ønsker vi å gi barna våre de redskapene som lar dem ta kontroll over sin egen helse.

DSC02121.JPG

La oss komme i gang

Crossfit kids arrangeres hver eneste onsdag 17-18:00. Vi tar sommerferie fra 15.juni-15.august der kontraktene pauses. Alle barn fra 2.-6-klasse er hjertelig velkomne. Hver onsdag gjennomføres også en ordinær CrossFit time på dette tidspunktet. Det gjør at far & sønn eller mor & datter, kan gå på trening sammen. Noe vi synes er ganske unikt!

399,- pr/mnd. Ingen bindingstid eller forpliktelser.


Tilbudet er akkurat åpnet opp igjen for booking. Det er få ledige plasser tilgjengelig.