top of page

Private Treninger

Er dere en vennegjeng som aldri treffes lenger; fotball laget fra 1995 som kunne tenkt seg å trene sammen igjen; Starte et utdrikkingslag med litt CrossFit? - Vi er best på gruppetreninger og hjelper gjerne med engangstilfeller, månedlige eller ukentlige treninger.

Private treninger

Vi tilbyr litt av hvert, om det er ett enkelt arrangement eller private treninger hver uke. 

For de som er på utkikk etter et sunnere (og gøyere) alternativ til bursdagsfeiringer, utdrikningslag og teambuilding for idrettslag eller venner - vi stiller opp! Se hvor tøffe dine venner egentlig er og sett dem opp for en skikkelig test en hel ettermiddag eller kveld - full av trening og moro! 

For studentene i området: Vi jobber jevnlig med skolene i Haugesund-området hvor vi for eksempel leder arrangementer under fadder-uker og idrettskonkurranser eller bare gymtimer. 
hoyskole.jpg
For mindre grupper så liker vi å jobbe så personlig som mulig. Ønsker du å begynne og trene hos oss, men du føler deg ikke helt komfortabel med å delta i en gruppetime ennå? Eller ønsker du å følge et treningsprogram som er 100% lagd for akkurat deg og dine behov. I small-group trening, kan du og dine venner fortelle oss hva akkurat dere ønsker å gjøre. Derfra er alt dere trenger å gjøre og møte opp, deres personlige coach vil ta seg av alt det andre! 
 
Angående tidspunkter og dager, vennligst da kontakt med oss så skal vi hjelpe deg!
Kontakt oss
bottom of page