top of page
logo.jpg
Anchor 1
CrossFit Anchor

CrossFit

Alltid variert, funksjonelt og høy intensitet. Sammen i en alltid positiv atmosfære der alle ønsker hverandre suksess. CrossFit er verdens mest effektive treningsform og her vil vi forklare deg hvorfor vi emener dette er treningsformen du har lengtet etter.

Variert Trening

En dag gjør vi styrketrening, neste dag hopper vi på en boks samtidig som vi løfter en kettlebell over hodet og dagen etter ro-intervaller. Dette betyr at vi hele tiden trener så variert som mulig. Hvorfor?; For funksjonaliteten av å være allsidig; Tryggheten med å ikke overbelaste oss selv med ensformig trening og lik belastning; Men sist og viktigst for oss gir variert trening treningsglede. Det å ha det gøy på trening gjør at du aldri går lei og du vil endre synet på trening fra noe du må gjøre, til noe du gleder deg til. 
DSC02244.JPG

Funksjonell Trening

En hverdag er ikke ensidig, den er allsidig. Vår treningsform er Funksjonell og gir deg resultater som er direkte overførbare til din hverdag. Hver eneste dag på Verftet trener vi så allsidig som mulig slik at ditt utbytte av treningen gir deg en enklere hverdag. Se video under for noen herlige eksempler.

Relativ Høy Intensitet

Vi gjør relativ høy intensitet trening hver eneste dag. Relativ betyr at det varierer både fra person til person. men også dag for dag. Vi ønsker at du skal gjøre treningsformen resten av livet, det betyr at noen dager er tøffere enn andre dager. I løpet av en uke er det 168timer, vi får i snitt 3-4 timer per uke fra våre medlemmer. Det betyr at de få timene vi har til trening ønsker vi at du skal få så mye som mulig igjen for tiden du investerer hos oss. Høy intensitet, under trygge forhold med en trener som veileder deg gjennom hele timen, gir fantastiske resultater.
DSC00431.JPG

La oss komme i gang

Vi jobber hver dag mot å levere høyest mulig kvalitet CrossFit for våre kunder. Om du vil teste vår mest populære tilbud CrossFit gruppetimer, om personlig trening er det beste for deg eller om du bare kunne tenkt deg å kommet gang i et trygt kurs først. Du bestemmer, vi er her for deg.

Vi kan også hjelpe til med

bottom of page