top of page

CrossFit Senior

Steg-for-steg mot et sunnere liv. Alderdom betyr ikke sykdom, selv om mange tror det. Alderdom betyr ikke at du er ferdig med et aktivt liv, det bør bety det motsatte. Vi på Verftet vil vise våre eldre helter at vi fortsatt kan trene, og viktigheten av å gjøre det.

Mer informasjon

Velger du å være inaktiv velger du å være mer utsatt for kroniske sykdommer som hjerte kar sykdommer, diabetes 2, alzheimers, kreft osv. Dette blir spesielt en realitet for de eldre. Vi på Verftet ønsker å hjelpe deg mot en aktiv, sterk og sprek kropp. Ikke nødvendigvis for å leve i evigheten, men for et liv med høyest mulig livskvalitet i årene du har. 
 
Det er aldri for sent, uansett treningshistorie å starte sin vei mot Fitness. Verftet har dedikerte trenere som vil vise deg alle øvelser og tilpasse dem slik at alle treninger gjennomføres trygt og effektivt. Viktigst av alt: Treningen gjennomføres sammen med likesinnede, positive mennesker som elsker både en kaffekopp før og etter trening. Flytt din kaffekopp fra sofaen til Verftet nå!
Velg aktivitet fremfor stillesitting. Tren styrke, utholdenhet, og mobilitet.
DSCF4834Verftet_by_Vincent.jpg

La oss komme i gang

Trykk på kontakt oss for mer informasjon. Enten via email eller via en telefonsamtale. Du kan også booke deg direkte på tilbudet via knappen registrering.

 

Treningene er mandag, onsdag og torsdag: 11.30-12.30.

 

Du kan teste flere gratis prøvetimer før du trenger å bestemme deg. Her trenger du ikke å booke din første time, bare møt opp!

bottom of page