logo.jpg

Verftet Kurs

Om mann vil bli best i Verden sies det at det kreves 10 000 timer. Skal du ikke vil bli best i Verden men ønsker å utvikle deg er Verftet Kurs helt perfekt. Enten om det er for å komme i gang med treningen eller om det er å lære noe nytt.

 

Vi har

Strong Kurs

Grunnlaget for en sunn kropp er en sterk kropp. Mennesker faller ikke sammen pga at de blir eldre, de brekker sammen pga at de er svake. Dette er hva strong kurset jobber i mot.
I dette 10 ukers kurset skal vi bruke tiden til å gjøre dere så sterke som mulig i trygge forhold. Vi vil løfte litt vekter, men kommer også til å kaste på sandsekker, dra sleder, hoppe og lære hvorfan vi kan bruke kroppen på den best mulige måten. 
 
Alt dette gjøres i en liten gruppe på maks 14 personer. Kurset gis av vår styrke-coach Mart som har stor kunnskap innen dette feltet.
Dette er en liten gruppe trening

Strong Course

Neste start dato:

TBA

Varighet:

10 uker - 2 timer i uken

Dager:

Tirsdag & Torsdag 19-20.30

 

Vi har

Gymnastic Course

I løpet av dette kurset skal du få vært innom alle kule øvelser innenfor gymnastikk. Pull ups, muscle ups, toes to bar, rope climbs og handstands i ulike varianter! Du vil bli sterkere og vil få en god forståelse om hvor kroppen din beveger seg og hvordan du skal bevege deg korrekt. 
Spør de som har hatt eller er på kurset om hvor gøy de har hatt det, om deres første kick up to handstand og alle tusenvis av toes to bar! 
Dette kurset blir ledet av Samantha som har massevis av erfaring innenfor dette feltet. Hun synes det er veldig gøy å gjøre dette kurset hvor hun har mulighet til å se all forbedringen fra start til slutt! 

Nå:

11.Januar.2020


Neste Kurs:
Mai 2020

 

Varighet:

10 uker

Dager:

Man 19.30 - 21.00
Ons 19.00 - 20.30

Vi har

Sunn & Sprek

Har du et ønske om å bli sterk og komme i bedre form? eller har du en mor, søster, bestemor eller venninne som fortjener en ekstra fin gave i år? Her er årets fineste julegave .
Det blir nytt sunn og sprek kurs med oppstart 2 februar.
Eline har flere års erfaring innen CrossFit og ønsker å hjelpe DEG til å finne treningsgleden. Hun er ekstremt opptatt av riktig teknikk og utførelse, og ønsker at absolutt alle skal føle mestring.

Nå:

02.Februar.2020


Neste Kurs:
TBA

 

Varighet:

10 uker

Dager:

Tirs 18.00 - 19.00
Tors 18.00 - 19.00

 

Vi har

Fat To Fit

Våren 2020 startet Andreas og Jarl Vidar sin reise mot Jarl Vidar sin livsstilsendring. Prosjektet heter Fat to Fit. Det var 6 måneder med personlig trening, kostholdsveiledning og en introduksjon til CrossFit Verftet sine gruppetimer. Dette gav en stor suksess for Jarl Vidar og vi vil gi denne oppskriften til enda flere. Nå åpner vi opp for et kurs som går fra Januar til Juni 2021.

Vi kommer til å følge det skreddersydde treningsopplegget Jarl Vidar var en del av og tror at dette vil resultere i flere suksess historier. Det eneste vi trenger fra deg er 100% dedikasjon og tillit. Vi vet at dere vil få gode resultater men hovedfokuset er at den fysiske og psykiske endringen skal vare livet ut.
Ingen resultater? - Pengene tilbake garanti.

Kurs start:

21.Januar.2020


Inngår i kurset:
CrossFit Gruppetimer - unlimited
Private gruppetimer

Personlig trening
Personlig kostholdsveiledning

 

Varighet:

6 måneder