logo.jpg

Verftet Kurs

Om mann vil bli best i Verden sies det at det kreves 10 000 timer. Skal du ikke vil bli best i Verden men ønsker å utvikle deg er Verftet Kurs helt perfekt. Enten om det er for å komme i gang med treningen, komme seg ut av komfortsonen eller lære noe nytt.

 

Vi har
Strong Kurs

Grunnlaget for en sunn kropp er en sterk kropp. Mennesker faller ikke sammen pga at de blir eldre, de brekker sammen pga at de er svake. Dette er hva strong kurset jobber i mot.
I dette 10 ukers kurset skal vi bruke tiden til å gjøre dere så sterke som mulig i trygge forhold. Vi vil løfte litt vekter, men kommer også til å kaste på sandsekker, dra sleder, hoppe og lære hvorfan vi kan bruke kroppen på den best mulige måten. 
 
Alt dette gjøres i en liten gruppe på maks 14 personer. Kurset gis av vår styrke-coach Mart som har stor kunnskap innen dette feltet.
Dette er en liten gruppe trening

Strong Course

Neste start dato:

30.August.2021

Varighet:

10 uker - 2 timer i uken

Dager:

Man 18.30 - 19.30

Tirs 18.30 - 19.30

 

Vi har

Sunn & Sprek

Har du et ønske om å bli sterk og komme i bedre form? eller har du en mor, søster, bestemor eller venninne som fortjener en ekstra fin gave i år? Her er årets fineste julegave .
Det blir nytt sunn og sprek kurs med oppstart 2 februar.
Eline har flere års erfaring innen CrossFit og ønsker å hjelpe DEG til å finne treningsgleden. Hun er ekstremt opptatt av riktig teknikk og utførelse, og ønsker at absolutt alle skal føle mestring.

Neste start dato:

31.August.2021
 

Varighet:

10 uker

Dager:

Tirs 18.30 - 19.30
Tors 18.30 - 19.30

 

Vi har

Fat To Fit

Våren 2020 startet Andreas og Jarl Vidar sin reise mot Jarl Vidar sin livsstilsendring. Prosjektet heter Fat to Fit. Det var 6 måneder med personlig trening, kostholdsveiledning og en introduksjon til CrossFit Verftet sine gruppetimer. Dette gav en stor suksess for Jarl Vidar og vi vil gi denne oppskriften til enda flere.

Det ble stor suksess de første seks månedene av 2021, fult kurs og fantastiske resultater. Vi gleder oss til nok et fult kurs de seks siste månedene i 2021.

Vi kommer til å følge det skreddersydde treningsopplegget Jarl Vidar var en del av og tror at dette vil resultere i flere suksess historier. Det eneste vi trenger fra deg er 100% dedikasjon og tillit. Vi vet at dere vil få gode resultater men hovedfokuset er at den fysiske og psykiske endringen skal vare livet ut.


Ingen resultater? - Pengene tilbake garanti.

Kurs start:

09.01.2021

Inngår i kurset:
CrossFit Gruppetimer - unlimited
Private gruppetimer

Personlig trening
Personlig kostholdsveiledning

 

Varighet:

6 måneder