top of page

Bedrift

Ønsker du at din bedrift skal bli best på team building og bli sterkere sammen? - Vi på Crossfit Verftet tilbyr varierte tilbud til akkurat din bedrift. 

Bedriftstimer

Når man ser på ulike metoder for å gjøre en bedrift mer produktiv med glade kolleger så er det lett å kun se på effektivitet og tall. Noe som er lett å glemme er å se på det store bildet. Det mest verdifulle i en bedrift er nemlig personalet. En bra PC kan man lett bytte ut hvis den blir ødelagt, men en god ansatt er ikke like lett å finne. Å kunne ha sine ansatte i en bedrift så lenge som mulig er nå et mål som som bedrifter over hele verden ønsker å nå, og vi på Verftet er veldig glad for å kunne ta del i akkurat dette. 

Det er utrolig viktig å ha ansatte som er fysisk aktive, sunne og sterke på både kort- og lang-sikt. Ved å ha ansatte med god helse både fysisk og psykisk så vil antallet sykemeldinger gå ned, energinivået holder et jevnt høyt nivå gjennom hele arbeidsdagen, og relasjonen mellom kollegaene blir sterkere - tallene og produktiviteten blir dermed høyere uten å i det hele tatt se på de. 

Det er ingenting som øker relasjonen innenfor et team mer enn tung trening og å kunne gå ut døren sterkere, både individuelt og som team. Det er ikke rart at der er så mange nye vennskap som blir skapt her på Verftet. Begynn nå og skap en sterkere bedrift sammen!

Alt fra store til små bedrifter er velkomne hos oss. Vi har både timer som er faste hver uke og enkelte teambuildinger. For mer informasjon, ta kontakt med oss så skal vi hjelpe deg. 

DSCF5819Verftet_by_Vincent.jpg
Kontakt oss
bottom of page