top of page
logo.jpg
Search

"Tutu" 9 juni - 2022

God kveld dere! Håper dere har hatt en nydelig torsdag og muligens ser frem til helg :D I dagens WOD kjørte vi en økt som heter Tutu. En AMRAP på 32 min, der man skulle fordele tiden jevnt på assault bike og gulv, altså 2 min på sykkel, 2 min på gulv. På gulvet kjørte vi 30 single DB snatch og 15 burpee box jump. Fokuset for økten var å ha to forskjellige gir, enten gå hardt på sykkel og rolig på gulv, eller omvendt :D

Det var vanskeligere enn antatt gitt! All in all en heftig, spicy og dryg økt på 32 min! I morgen er det duket for løping, kettlebell swings og benk press! Jeg tenker; "YAAASssss, LØPING!!<33", og det mener jeg!


Pics og results kommer her:


Nyt kvelden,

Snakkes kanskje imorgen :D -Helene

160 views

Komentáře


bottom of page