top of page
logo.jpg
Search

The day before 🇳🇴 - 16.mai.2023

Mulig dette var følelsen etter timen i dag?

Kjekt med team økt er det!


Regler for team økt:

- Begge skal være like slitne, det er ikke lov å "chille" på siden mens partneren "dør"

- Du må heie litt

- Du må gi full innsats


Pretty much it 🏆


Dagens Highlight


Camilla kom til Serina med blomster for gjennomført PT utdanning. Noe så snilt å gi en gave til sin trener. Wao og 10000 karma poeng til deg Camilla, du er drit kul ! 🙏


Så BTW, gi Serina en suuuuper stor High Five for gjennomført PT utdannelse 🏆. Vi er jo utrolig heldige som har den råe dama på teamet 🙌


17.mai historie:


En gang for lenge, lenge siden, i det kalde nord lå det et lite land som het Norge. Norge var et stolt land med vakre fjorder, majestetiske fjell og utrolig mange sauer. Men det var også et land som ble styrt av en annen konge fra et annet land.


Folkene i Norge var lei av å bli fortalt hva de skulle gjøre av denne kongen. De ville ha sin egen konge og sin egen frihet! Så de bestemte seg for å gjøre noe drastisk. De fant fram sine fineste bunader, tente bål og gjorde klar til opprør!


Men så, akkurat da de var klare til å storme slottet og kaste ut den utenlandske kongen, begynte det å regne. Og det regnet, og regnet, og regnet enda mer. Folkene i Norge var litt triste og tenkte at opprøret kanskje ikke skulle bli så spennende likevel. Men de bestemte seg for å ikke la regnet ødelegge festen.


Så de dro til slottet likevel, klissvåte og med gjørme opp til knærne. De sang sine kamprop og ropte høyt "Vi vil ha vår egen konge!" Men den utenlandske kongen var ikke så glad for å høre dette. Han stirret på dem gjennom slottsvinduet og sa, "Hvem tror dere at dere er? Dere kan ikke bare bestemme slikt!"


Men Norges folk hadde andre planer. De satte seg ned midt i sølepyttene og ropte: "Vi er nordmenn, og vi er sterke!" Kongen visste ikke hva han skulle gjøre. Han trodde nok at de hadde mistet forstanden i all regnet.


Så, etter mye diskusjon og krangling, sa kongen til slutt: "Greit da, dere kan få deres egen konge og deres egen frihet. Men bare hvis dere lover å være snille og ikke lage for mye bråk." Og slik ble Norge sitt eget land, med sin egen konge og sin egen nasjonaldag!


17. mai ble valgt som nasjonaldag fordi det var den dagen da nordmennene feiret sin nye uavhengighet. Og siden den dagen har folkene i Norge kledd seg i fine bunader, spist vafler og iskrem, og sunget nasjonalsangen med stolthet og glede.


Så nå vet du historien om hvorfor 17. mai er så viktig for nordmenn. Det er en dag der vi feirer vår frihet, vår styrke og ikke minst vårt mot til å stå opp for det vi tror på - selv om det betyr å marsjere gjennom sølepytter!


Kos dere i morgen ❤️


Dagens resultater:
Andreas & Margrethe
166 views

Comentários


bottom of page