top of page
logo.jpg
Search

Kelly does a quicky - 30. september. 2022

God kveld gode mennesker.


Først vil jeg bare framheve en skikkelig spennende workshop som arrangeres her på Crossfit Verftet. Kristin Holte, Norges beste og mest meritterte crossfitter kommer her med sin Kriger workshop. Hun vil holde foredrag hvor hun forteller om sin vei til verdenstoppen i Crossfit, hun vil prate om mental trening, vi vil lære om kroppsvektsøvelser, treningsteknikk og tips inspirert av de beste trenerne og atletene i verden og det bli felles "Kriger trening." Kjempemulighet til å lære av en veldig dyktig og inspirerende idrettsutøver. Du kan velge mellom datoene 22. oktober og 23.oktober, begge disse dagene vil være helt like. Er du tidlig ute kan du sikre deg en god pris på workshopen:

  • Nå 20% early bird discount frem til 05.10.2022 (førstkommende onsdag)

  • 333kr timen for å lære av Norges best trente dame

  • Derfra går discount ned til 10% frem til 10.10.2022 (søndag)

For mer info og påmelding, gå inn på følgende link: https://www.crossfitverftet.no/kriger


Så til dages økt: I dag hadde vi en variant av en benchmark økt. Kelly er en lang threshold økt hvor det gjelder å finne et jevnt tempo, forsøke å restituere på løpingen og ellers bare jobbe hardt på box jumps/walks og wall balls. Normalt er denne økten 5 runder, men vi satte opp 4 runder i dag ettersom det har vært en skikkelig "leg week". Siden timecapen var på 30 minutter tok enkelte muligheten til å kjøre 5 runder og fullføre en full Kelly.
05:45 kjørte full mørklegging under Cooldown i dag:


Andrea fullførte en full Kelly (5 runder) med Wonderwoman skalering. Imponerende.


Bildedryss:


Dagens resultater:

I morgen er det Bring a friend. Kom og tren sammen med kjekke mennesker, og kos deg med kaffi og kanskje en smoothie :) Flott start på helgen.


God helg ønskes fra Thomas.


191 views

Comentários


bottom of page