top of page
logo.jpg
Search

"Helen" - 21.Juni.2022

Hei Bloggen,


Dagens Workout er "Helen". En av verdens mest kjente CrossFit Benchmark.


Helen kommer orginalt fra Greg Glassman (grunnleggeren av CrossFit) sin CrossFit Box. Ja grunnleggeren til CrossFit hadde sin egen Box once upon a time. Der hadde han flere sterke kvinner som fikk workouts oppkalt etter seg. Helen(e) var dagens 🤩.If you are doing the Workout of the Day (WOD), you are training for these workouts. Doing the WOD and applying yourself 100% to these workouts when they come around is enough and if you are improving at these you are becoming fitter. -Greg Glassman

En Benchmark er altså en test. En test om vi blir bedre, de kommer her og nå og i dag var en mulighet for å teste oss selv i arbeidskapasitet. Arbeidskapasiteten din er også fitnessen din som avgjør om hverdagen blir enklere. Om vi flytter max arbeidskapasitet så flytter vi også hva som tidligere føltes tungt til greit og det som var greit til lett.


Vi håper flere fikk seg en PR i dag 🥇Comp Class neste mandag kl.18.00 med Jørgen


Dette er en time for alle som liker og konkurrere, uansett nivå. Jørgen er en fantastisk trener, samtidig som han er veldig snill og grei. Vi håper vi ser mange fjes her på mandag. Husk å book timen, det er maks 12 personer 🙌.


Kontor action


Det er kontor action om dagen, masse ligger i kortene for nær fremtid for Verftet og vi gleder oss til å annonsere mer og tipper vi klarer å imponere, som vi alltid prøver på.


Noe blir allerede annonsert i nyhetsbrevet som kommer i morgen, vi gleder oss.Kanskje påmelding til dette kan kan være et hint?239 views
bottom of page