top of page
logo.jpg
Search

Clean and Jerk & Wiped Clean - 13. Mars 2023

Hei, og GOOOD mandag dere!

Da er vi i gang med ny uke sammen med mange nye mulighet for mye bevegelse og god trening!


I dag startet vi uken med en økt som besto av 2 deler. En E2MOM x5 der vi kjørte Clean & Jerk, og hvert sett skulle bygges opp i vekt. Et herlig fokus på olympiske løft!

Videre i del 2 gikk vi inn i 4 minutt i 4 runder av 30 air squats, 15/12 cal echo bike og til slutt 7 clean and jerk på 52/38kg. Her var da fokuset å løfte gode olympiske løft når en er noe sliten fra air squats og biken.Vi hadde også tidenes afterparty: en spicy 30 cal echo bike for time! For ettermiddags timene ble det dessverre knapt med tid til å kjøre denne, men om du ønsker yppe mot Morten og slå dagens beste score på 45 sek, kjør på!! Lykke til!


Vi har også myyyyye i "lost and found" kroken vår ATM. Alt fra fine treningsklær og sko, flasker, kalk osv! Sjekk treningsbaggen din om du mangle noe og kom å hent det du har glemt :D


Lost and found tømmes og utstyr/klær gis vekk eller kastes neste ondag morgen


I dag kjørte Helene fotball - oppkjøringens siste økt med Vard jenter 13. En ivrig gjeng som til en hver tid ønsker å bli bedre, lære og følger engasjer med på hvordan de kan utvikle seg som fotballspillere ved hjelp av crossfit trening!

Og sist med ikke minst, her med Emma, datter av Alexander "fjording" U. Hauge som har blitt bitt av "no pain no game" basillen, og synes det er gøy å "dø" litt på trening xD KULT!
Dagens Score:
Ha en fin kveld videre,

Helene & Thomas

187 views

Comments


bottom of page