top of page
logo.jpg
Search

Western Grebe - 03.Februar.2021


Bra gjennomført Western Grebe til alle som har vært med i dag. For en nydelig dag, inne på verftet og ute i den friske, hvite luften vi har for tiden. Vi er jo bare i ekstase nå som vinteren endelig kommer til Haugesund. Det har vært mye snakk om isbading og jeg hører at noen av dere galninger ligger og koser dere i minusgrader på kvalsvik og Åkrasanden og slikt galskap. Takk til dere som gir meg litt inspirasjon. Jeg tenkte å kjøre en liten challenge til dere fine mennesker. Tanken er at dere tar en treningsøkt i løpet av helgen og gjennomfører et isbad etter økten. Hvis dere er gira på å være med, send en tommel opp under i kommentarfeltet på Facebook, hvor jeg postet bloggen. Det går jo for eksempel ann å samle en gjeng og ta en treningsøkt ute på f.eks. Åkrasanden, ta med varm drikke og klær og hive seg uti etter økten. Vi gjorde det en liten gjeng for noen helger siden og det var absolutt til å anbefale. Dersom challengen blir gjort og det blir samlet en gjeng eller lignende, del gjerne en liten video med en koselig setning og post på facebooksiden til Crossfit medlemmer. Kjekt om noen engasjerer seg og blir med.


Tilbake til økten vi har hatt i dag. Vi har jobbet gjennom tre forskjellige øvelser og hatt noen heftige set med både banded ring dips og push ups. Flyten på timen har vært fin gjennom hele dagen med mange godt pumpet armer da de var ferdig. Western Grebe er en AMRAP på 15 minutter hvor målet i dag var å komme seg gjennom 4-6 runder. Alle har klart seg godt i dag og pushet seg gjennom Banded dips/push-ups, bike og mange repetisjoner av abmat sit-ups. Vi hadde ulike skaleringer på økta i dag. Noen tøffet seg på A skaleringen og kjørte strict ring dips og GHD situps men for de fleste i dag ble det B skalering med banded ring dips og abmat-situps. Jeg tror vi alle har fått en god økt i dag uansett hvilken skalering. Det brant godt i tricepsen og magen til de fleste vil jeg tro. På slutten kjørte vi en liten bonusøkt hvor vi tok 3 set med 15 ring rows og 15 triceps exctentions. Dette var bare for å få den lille ekstra pumpen i dag;)) Det ble også en suksess.


Her er noen bilder av dagens økt og alle #happyfaces gjennom økta;) NYT


Takk for en fin økt alle sammen, dere er noen positive superhelter som alltid er positive og klar for å trene sammen. For en fin gjeng og for et kjekt miljø vi har her.


Husk å melde seg på på Mindbody dersom du skal egentrene!


God kveld, hilsen Martine

215 views

Comments


bottom of page