top of page
logo.jpg
Search

"Walking on sunshine"

Hei igjen onsdagsgjengen. Ukene fyker og vi er i midten av en ny uke, igjen. Vi nordmenn har vært jysla fornøyde med været denne sommeren og glemmer at temperaturen begynner å synke og høsten nærmer seg. Jeg ser enda optimister som er ute å løper i sommerklærne. Gøy altså.


Dagens økt var jo veldig spennende. Vi har vært gjennom 4 runder med en 4 minutters AMRAP. Disse ble separert med 4 minutters pause i mellom hver runde. Målet i dag var å utfordre seg selv til å kjøre et høyt tempo på de 2 første øvelsene. Scooren til slutt ville da bli repetisjonene lagt sammen av handstandwalk/wall walk. Her skulle vi jobbe de resterende minuttene.


Kunsten av å kunne stå opp ned er noe som er gøy å lære seg. Dette er ofte en frykt vi har. Om det er å stå opp ned inntil en vegg eller generelt kaste seg forover på henda. Vi har derfor øvd oss på wallwalks i dag. Dette er en øvelse dere bør praktisere litt utforbi øktene dersom dere ønsker å bli bedre. Etter hvert som dere mestrer dette er neste steg å prøve å stå i en handstand-hold inntil veggen. Prøv dere frem og ingenting er kjekkere enn å være trygg opp ned.Si hei til Jørgen. Han er en super kjekk fyr. Han har faktisk vært med på games og er daglig innom og trener her hos oss. HAN GIFTET SEG I HELGEN! Husk å gratulere om du ser han.


Ellers har vi hatt flere kjekke medlemmer med oss i dag. Scroll ned.

Nedenfor ser du parkeringsmuligheter. Dette er parkeringsplasser som dere medlemmer kan bruke. Den hvor det står "privat megler" er opptatt frem til 16. etter dette kan dere parkere her. Den andre kan dere bruke 24/7.Håper dere har hatt en fin dag. Vi snakkes i morgen!

302 views

Kommentare


bottom of page