logo.jpg
Search

Up & Under – 17.September.2020

Another day, another blog :))

Og det var ikke hvilken som helst dag i dag!. En real overkropp pump sesh sto på kalenderen. For de som var super tarzan var det med både egen kroppsvekt + litt ekstra.

Heldigvis hadde vi litt optimaliseringer/skaleringer på lur i dag også. Og da er det viktig og huske bilde på under. #egoistheenemy :).

Håper alle fikk en god styrkedag for overkroppen #attackingsmallarms :).
View this post on Instagram

A post shared by Pat Sherwood (@sherwood215) on Sep 16, 2020 at 9:01am PDT

Vi postet også en veldig kul film vi har laget for å promotere litt senior trening. Samtidig som det kommer på den nye hjemmesiden vår! JA, det kommer en ny hjemmeside :). Har du en bestefar eller bestemor? – Da må de tvinges inn døren den første gangen så tar vi oss av resten :).
View this post on Instagram

For gammel!? CrossFit for de som er 60+ er super populært og vi ELSKER bare dette tilbudet❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Er det noen du er ekstra glad i? Send de til oss så skal vi gjøre det vi kan slik at du har de så lenge som mulig 🙌🤩🏃‍♂️🏃‍♀️ #CrossFitVerftet #enplassforalle #SunnogSprek #60+ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Er du under 60, hva er din unnskyldning?🤪 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Se Facebook for å kunne vinne en GRATIS måned✔️

A post shared by Crossfit Verftet (@crossfitverftet) on Sep 17, 2020 at 4:39am PDT

Fantastiske Sigurd hadde bursdag i dag <3. Og #whatarefriendsfor ? 😀

Strong kurset koser seg også! Bookingen for neste kurs er allerede i gang og fulles opp :). Mer info? mart@crossfitverftet.no

0 views

© 2020 by Verftet