top of page
logo.jpg
Search

U can´t touch this - 14.Juli.2021

Uuuuu can´t touch this. Dagens herlige Workout, en fantastisk bra programmert økt om du spør meg. Hvorfor?


CrossFit er høy intensitetstrening. Vi kan gjerne om hvorfor vi skal trene høy intensitet og ikke moderat intensitet, men den sparer vi idag.

Om vi ser på programmering av CrossFit så ønsker vi alltid intensitet over volum. Dagens økt hadde 45 markløft og 45 burpees, sammen med 1200 meter løping. Ikke så mye? - Men for dere i økten så merket vi jo at det var mer enn nok. Less is more; KISS (keep it stupid simple).


En feil som mange gjør når de lager økter til seg selv er at det blir for mye mengde. Siden vi er i sommertider i dag kan det være greit med et programmeringstips. Alltid start med totalmengde før du lager antall runder, amrap osv.


Motsetningen er jo mandagensøkt med shit load av volum, noe vi også gjør. Sammen med høy intensitet er CrossFit variert. Dere kjenner hvordan kroppen har det i dagene etter mandag så kan dere kjenne etter hvordan kroppen er etter i dag. Vi trener ikke for å bli mest mulig gangsperr, vi trener for å bli bedre. For å bli bedre er vi nødt til å kunne prestere/trene også dagen etter.Noen som har kjent på dette denne uken?? :DVi har med vilje hatt et par tøffe økter i starten av uken, i morgen kommer full overkroppsstyrke økt. Så er du litt sliten så kan du fortsatt komme i morgen.


-

Før vi samler siste biten for bloggen vil jeg gjerne skryte litt av 0600 gjengen vår.


De er altså helt fantastiske å ha på timer, jeg har hatt de tre dager på rad nå. Verdiene de står for, de gir faen i hva som står på tavla. Like positive, uansett. Ser på muligheter til å bli bedre, fremfor ting de ikke kan. De er tilstede der for seg selv, og for andre. "Alle" sitter 20 min etter timen og bruker sin personlige tid for å få sosial påfyll og bygge samhold i gjengen.


0600 timen står for verdier Verftet er veldig stolte over.


Eksempel i dag var Jarl Vidar og Karoline som løp ekstra runde med Katarina og Mari for å hjelpe de på siste løpingen. Omtanke vises med aksjoner, ikke ord ;).


Bare for din time ikke får skryt betyr ikke at det hovedsakelig er mennesker på Verftet med fantastiske verdier. Denne gang var det 0600 timen sin tur med skryt.


At Verftet there are no room for bad attitudes or egos.Ha en fin onsdagskveld, snakkes i morgen ;).


The board

256 views

Comments


bottom of page