top of page
logo.jpg
Search

Treasure Chest – 03.September.2020

Hei alle sammen,

Først og fremst så ser vi at det er masse folk på Verftet om dagen. Spesielt ved dobble timer. Vi skal sette oss ned og se på om vi kan organisere bedre slik at vi får bedre flyt i menneskestrømmen. Så fra og med neste uke av kan det forekomme noen endringer :).

Har dere forslag til hva vi kan gjøre annerledes, ta tak i oss på trening eller gjerne send en mail til info@crossfitverftet.no så tar vi det opp på møtene våre.

Egentreningsregler Nye egentreningsregler ligger under. Vi har åpnet litt opp i reglene for å gi dere litt flere muligheter. Men krever da at reglene respekteres ellers må de strammes inn igjen :). Husk også skal du egentrene du booke deg på den siste timen slik at vi har oversikt over alle som har vært på egentrening denne dagen.

Nyhetsbrev

Alle skal også ha fått et nyhetsbrev i dag med informasjon om prisøkning med litt informasjon og nyheter. Se denne mailen for mer info og send oss en mail på info@crossfitverftet.no om du ikke har fått mailen. Prisøkningene vil gå opp på blant annet medlemskap, MEN den vil ikke gå opp for dere som allerede er medlemmer, også dere som er på kampanje. For å vise vår takknemlige for den fantastiske støtten vi fikk i Korona ønsker vi å vise takknemligheten med blant annet dette. Vi ber da alle se videoklippet før de eventuelt kommer med spørsmål til oss ellers får vi fort 300mailer der vi har svart på spørsmålet i filmen :). Vi gleder oss veldig til fremtiden og håper alle ønsker å være med på reisen med oss <3.

Fat to Fit

Fat to fit prosjektet nærmer seg mål. Premiere er nå på lørdag og jeg krysser fingre og tær for at vi gjør god figur :D.

I morgen kommer T-skjortene våre :).


beautiful people
Nye lekre skohyller kommer i de nye garderobene

The board


8 views

Comments


bottom of page