logo.jpg
Search

Third Grade TABATA – 09.Januar 2019

Masse info på bloggen i dag: Først angående Drop In:

Vi så at ved juletiden var det ved mange anledninger der det ble tatt inn mennesker som ikke trener på CrossFit Verftet. Noen ganger ble vi spurt, mange ganger ikke.

For det første. Det er veldig forståelig at dere vil trene med familien som er hjemme, eller en venn dere ikke ser så ofte og vi vil gjerne at dere har nydelig kvalitetstid med de dere er glade i. Men det er urettferdig for de som betaler når de er hjemme, det er også urettferdig for de som betaler hver måned (dere). Det er viktig at det er likt for alle og om alle hadde hatt mulighet til å ta med seg vennene gratis på trening i Julen ville det også vært litt rart :).

Vi skal ta skylden litt på vår kappe også for vi kan alltid være klarere. Men om en person er hjemme i Juletidene, hjemme en helg eller bare en venn vil være med på trening må de betale for drop in, uansett hvem de her. Den koster 149,- per gang og er veldig rimelig om vi skal sammenligne oss med andre. (regelen er også at om mann kjøper en T-skjorte får mann drop in´en gratis).

Dette gjelder også for de som skal på bring a friend. Er det en person som ikke er på prøvetime (et potensielt medlem) er ikke timen gratis. Det er en free trial class og ikke en free class.

Igjen jeg forstår dere som tok med noen i juletiden i god intensjon om at det var ok. Så det er no hard feelings til noen, men tenkte at det var greit å ha litt klarhet i hvordan vi ønsker å ha det 🙂 – Ha en god torsdagskveld, Andreas

Next information:

Det er store nyheter i garderobe byggingen. Bak kulissene har vi stått på som bare det. Jui Jutsu (eller hvordan det skrives) har trukket seg fra avtalen. Det er noe styr der, men det omhandler ikke oss så da velger iallefall jeg å ikke bruke noe energi på det vi ikke kan gjøre noe med.

I grunn for oss er det bare fordeler. Bilde av garderobeanlegg er vedlagt under. Istedenfor at vi må dele anlegg med noen vi ikke kjenner får vi nå våre egne. Litt mindre, men mer enn store nok. Vi presset også inn Saunaen siden vi hadde lovt det. Jeg synes det ser veldig bra ut og håper dere også synes det :).

Man skulle tro at dette har stoppet prosessen opp, men det er ikke mer enn 1-2 dager. Så de er i full gang. I morgen kommer rørleggeren, så blir vi 100% av ressursene prioritert på oss siden det bare er vi som leier. Dermed fortere ferdig.

Next information:

Om du ønsker introduksjons førstkommende tirsdag kl.17-20.30, gi oss en lyd. For vi trenger litt flere før vi setter opp.

Er du NY? Da er det obligatorisk introkurs gratis førstkommende lørdag kl.12.45-16.45.

0 views

© 2020 by Verftet