logo.jpg
Search

“The Good Life

“Welcome to the good life”, synger Kanye med T-Pain på backup vokaler. Sangen handler om fete fester og dyrt dop og masse gryn – ikke havregryn, men pengegryn. Verftets definisjon av the good life er noe annerledes og belager seg på kostbar svette, løping, og herlig bevegelse. I tillegg er det veldig sosialt.

Økta lød som under:

En deilig burner i dag. Mye ben. Mye kondisjon. Mye deilig fitness. Trikset var å holde ut, løpe raskt og fortsette å bevege seg. Mange ble deilige og vakre av økta i dag. Spesielt deilig ble beina våre, så vi kjørte litt vakker stretching av føtter, og tær, og ankler, og lår, og skritt og hofter og litt rygg. Mange som kjente ringvirkningene og ringing i ørene etter gårsdagens maktstrabase – Dobbel DT. #Dobbel Whopper

I annet nytt ble en kjær engelskmann observert i hylende lykke med en luguber stor dose sand i dag. Se bildet under! Noen rykter hevder at han skal bruke sand til å lage en kunstig strand utenfor luksusvillaen sin på Stord. Andre rykter hevder at vi skal lage vakker sandkasse til Crossfit Kids. Enkelte fugler hvisker stille om fylte sandbags og gleder og gruer og gråter og elsker hva som er i vente ?

I andre nyheter drev Bjørnar med litt egentrening. Christer vurderer å kjøpe noe gymutstyr til garasjen. Elisabeth knakk litt av en liten kode på Oly timen. Antonia hadde det gøy og viste det med munnen og øynene og sjelen.

Og Magnus den store og Torgeir den djerve og Vegard den røde og Bjørnar den erfarne faren snakket om høyt og lavt i kaffikroken #DNAHjørnet”. De snakket om datamaskin i skolen, eksamen, og vidunderlig IKT og smil og hjerterom. De konkluderte med at hvis du har en mulighet for å gi et smil, være en fargeklatt, hjelpe litt til – gjør det. Da gjør du verden og jobb og livet og alt stresset og regnet med alle de dumme tankene i – bare et lite smil bedre.

Ses i morgen morgen ?

Team V-V-V-Verftet !!!

0 views

© 2020 by Verftet