top of page
logo.jpg
Search

Team Friday Fun – 23. August 2019

Verftets busybody var i travel sving da undertegnede entret verftet ved lunsjtider i dag. Menn men også kvinner med hjelmer, hjalp, og fant hjemler i byggelover og styrte på. Mye skjer. Tommel opp.

Om gårsdagens store nyhet bør gjentas, så bør det sies at det blir spennende når Harald (Hårfagre?) og Bent Høie, Norges helseminister, kommer for å offisielt åpne crossfitverftets tilbud til de eldre og de unge. Det blir deilig. Tommel opp. Vær der! Eller vær en firkant. Vi blir også veldig glad om du deler innlegget vårt på facebook :).

Men, så til dagen i dag. Machomen og Machokvinner fikk bryne seg i dag. For i dag siktet vi på å fattiggjøre og lemleste underlivet. Nærmere sagt. Vi designet en deilig, dårete og duggfrisk teamøkt som med vakker elegans så for seg å gjøre de vakre lårene deres tomme for energi.

Vegard skrøyt veldig over den DEILIGE positiviteten deres av å løpe i regn, samtidig var han også veldig fornøyd med de som, selv om tiden gikk ut fullførte de 400meteren selv om ikke tiden strakk til. Det er som vi pratet om litt i går karaktertrekk vi ønsker. Se på oss selv som noen som aldri gir opp og alltid jobber litt hardere enn “de” andre.

I andre nyheter… byggeprosessen går fremover

I dag ble de ferdige med radonduk. Andreas fikk de nesten til å jobbe helg, men det gikk dessverre ikke. Så da blir det støyping på tirsdag, flyting på onsdag så armer og bein for å få lokalet klart til Bent Høie kommer på lørdag. Det er stor fare for innkalling til dugnad for å få dette til, mer info kommer :D. #vinærmeross

Vi blir ganske prioritert, i dag var sjefen i ventilasjonsselskapet med å reiv gammel ventilasjon slik at vi skal kunne kle inn veggen og bli ferdige til neste helg. Gant genseren og buksa ble ganske skitten (haha). Fin fyr.

4 views

Comments


bottom of page