top of page
logo.jpg
Search

Team D.T. – 20. Mars 2019

Beryktede Otto æret hver søndag i et år, griste dem til og smadret dem, med D.T. De aller fleste ønsker deilig hvile på en søndag, noen ønsker en rolig økt. Få gang i kroppen igjen, strekke litt, fylle på batteriene. Noen er i bakrus, andre tar seg god tid til å lage frokost. Andre er Otto og gjør D.T. Dog undertegnede ikke tør gjette på Otto’s motivasjon, kan undertegnede forstå Otto’s tankelag.

D.T. er nemlig tung. Heroisk tung. Det er en heroworkout på linje med Murph, med Chad, med Ricky, og ærer de få og sjeldne og modige av oss som har ofret vakre liv, dyrebare lemmer, og sjelfull latter for noe større. Tung altså, og gjort bare med en vektstang. Økta er ikke lang, vekta ikke spesielt tung. Men gu’, for en prøvelse. Gu´for en puls.

Team D.T. * 10 Rounds for time of: 12 Deadlift 9 Hang Power Clean 6 Push-Jerk *One Round Each

Otto så nok for seg å bli ekspert på D.T. Gjøre økten sin egen og bli en vakker pegasus eller en dyster hercules. Tror derimot Otto så at økten stilte krav til 02 opptaket, til teknikken, til skuldrene, og viljestyrken, samt de små grå innimellom ørene. Og uansett hvor raskt du gjør D.T. er det alltid rom til forbedring, som er typisk for crossfit. Du kan alltid fullføre økta litt kjappere, få teknikken litt bedre, stå i mot smerten, legge på 2,5 kg ekstra og kjøre den RX. Den blir aldri enklere.

I dag kjørte vi D.T. i team. Tror ikke økten opplevdes noe enklere av den grunn. Musklene og lungene og hodet fikk kjørt seg hos de fleste. Eskild fra Team Coach bommet på siste par reps på push jerks, Vegard var rød i trynet, Eline deiset på og pustet godt. Askild kjempet, Bjørnar kjempet. Gro og Elisabeth og Birgitte banket ut reps til de var nydelige i fjeset, røde om kragebeinet og slet med å holde fast på stanga.

Mange nye kjekke folk i dag. Husk husk. Crossfit er som å bli med i en amerikansk gjeng som Krips eller Bloods. Når du er med, er du med for livet. Tenk derfor på livet. Teknikken. Ryggen. Hodet. Og tenk på alle de vakre tingene du har imellom. Tenk, mestret jeg ikke i dag, det er helt greit. Cleans er vanskelige, jeg gir meg selv tid. Jeg må ikke stresse. Crossfit er for livet. Har jeg dem ikke i dag har jeg dem kanskje ikke neste gang heller, men kommer jeg, øver jeg, lytter jeg og spør trenerne og tar tiden og råda og kjærligheten og lykken og magien innover meg – Da har jeg kanskje perfekte cleans om to år. Ikke stress. Ta en ting om gangen. Det viktigste er at du gjør det trygt, med rett vekt. Jeg passer på, Andreas og Eskild og Eline og alle andre passer også på. Stå på!

På ta-ta-tappert gjensyn ?

Team Verftet

Vegard måtte styre musikken med mobilen. Vegard skylder på dette som grunnen til dagens labre og lugubre, men likevel vakre bildedryss. Ber om tålmodighet og øm øm tilgivelse fra dere. Skal bli bedre!

1 view

Comments


bottom of page