top of page
logo.jpg
Search

Strongman Party- 22.September 2021

Heiaa folkens. Skulle bare nevne igjen at vi har fått nye, fine klær med VERFTET logo på. Genser, t-skjorte og bag. Vi har fått solgt en god del allerede. VI har størrelser fra S - 2XL. VI er for øyeblikket tom for strl. M, men vi har bestilt inn og det kommer snart inn igjen! Vær rask, de er veldig populære ;)


For en kjekk økt vi har hatt i dag. Litt utenom det vanlige, men utrolig god styrketrening for hele kroppen. Vi har vært innom et par øvelser vi sjeldent har som f.eks Sled Push. Vi kjørte team 3 i dag så vi fikk gode pauser i mellom hvor vi delte opp øvelsene i antall meter og sekunder. Vi har jobbet 6 intervaller med 6 minutter per øvelse og 20 sekunder pause i mellom.


Thaddeus hadde bursdag i går og fikk derfor velge dagens start-workout på team trening. Da ble det 36 repetisjoner hver med tunge deadlifts etterfulgt av dagens økt. Jeg tror alle kommer til å slite litt med å komme seg ut av sengen i morgen tidlig.


6- gjengen i dag fikk en ganske så tung start på dagen, spesielt Øivind. Han ble satt opp på team med Jarl Vidar og Thor Arne. Bla litt ned og se hvordan det endte.


Onsdagsmenyen på Verftet består av en hel del med forskjellige timer. Blant annet har vi hatt Kids, Senior trening og Team trening. Det er så gøy at vi får dele denne treningsgleden med alle, uansett alder. Sammen skaper vi gode resultater. Stå på videre, det blir bare kjekkere for hver økt dere er med på. Jeg lover!


Da var det meg da som stod igjen og skulle rydde gulvet etter i dag. Jeg får alltid litt hjelp av mine godeste atleter på 20.00 timen og med et par armer ekstra blir vi ganske effektive. Takk for at dere alltid er så hjelpsomme! Vi setter pris på det.

Nyt dagen, sees i morgen.


Hilsen Martine.248 views

Comentários


bottom of page