top of page
logo.jpg
Search

Stop Drop & Roll

I dag kommer det litt ny info på bloggen 🙂

Vi har fått en ny coach i dag, han gikk rett igjennom intervju runden, Vegard er en veldig seriøs gladgutt vi gleder oss til å bli bedre kjent med. Han starter neste uke, ta han godt i mot <3.

Fulle timer på timeplanen? Vi ser tidvis at det er veldig fulle timer på timeplanen, dermed som vist over ansetter vi flere og vokser. GØY :D. En av tingene vi skal prøve denne måneden er at vi som trenere booker på ekstra personer på de timene vi ser at det er mulig for. Det vil ikke si at nå kan alle få plass hele veien. Men om det en dag er veldig basic øvelser og nok utstyr vil vi kjøre timer med 14 stk fremfor 12 stk. Etter måneden vil vi evaluere å se om det blir noe vi fortsetter med.

Dagens workout endte iallefall med “roll”. God stemning med team 3 og ikke minst god stemning med både hillruns og biking :D. Alltid deilig å ha timene når dere smiler og gleder dere til å gjøre litt fitness. Offing får andre treningsentre ta seg av ;). 

M -> C -> I (mechanics -> consistency -> intensity) = veien til resultater over lang tid. Noen måtte roes litt ned i dag. Vil dere ha gode resultater må dere verdsette perfekt teknikk, ikke perfekt teknikk gir skandale, god teknikk gir alt mann kan drømme om ;).

Husk at vi har masse kule Verftet klær på lager enda, spør en trener så finner han til deg

0 views

Commentaires


bottom of page