logo.jpg
Search

Squeaky Clean - 10.Juni.2021

Food challenge er ferdig!! OOOG for en flink gjeng som har vært med. Blir like imponert hver gang over hvor mange personer som går under radaren og virkelig gir gass og følger opplegget ful ut.


Allerede mange på morgengjengen med fantastiske resultater, gleder meg til å se og høre om dere også! =).


Så må vi huske at det å være flink å spise sundt i 8 uker ikke nødvendigvis er veien for en bedre helse. Det tar lenger tid enn det. "dessverre" så er det ingen piller til en god helse, men consistency over lang tid som gjelder.


Allikevel alle, ja alle veldig godt av å utfordre seg noen ganger, ha litt åpent sinn og ja prøve å la være å spise sukker i 8 uker for å se hva det gjør med kroppen deres. Det handler ikke bare om mat, det går også generelt. Vi har godt av å komme oss ut av komfortsonen vår. Alternativet er å gå igjennom livet uten noen utfordringer, kjedelig synes jeg ;) :D.


En fantastisk podcast som prater om dette er en jeg hørte nylig. Mange gode poeng jeg lover vil få deg til å reflektere litt over mange ting. Noen ting bedre enn andre, men i all hovedsak verdt minuttene.


https://open.spotify.com/episode/7knaaEXOZ7l4bMMHGvxoRa?si=BlTrBQRCTWaDrX2DKMq_4Q&dl_branch=1


Alle har tid til det, bytt Instagram med POD. Når hørte du sist på en podcast for å lære noe nytt?


Siden vi var innom litt PODS og instagram så kan vi jo smelle ut en bra serie på Netflix også med det samme!


https://www.netflix.com/no-en/title/81025735


Faaantastisk bra. 100%.


WHO IS THE WINNER?


Vinneren blir ikke annonsert før alle har lagt inn poengene sine, tatt sine inbody checks. Deretter blir det gjort en vurdering og vinner annonseres!


-


Dagens workout var slitsom, men også litt gøy. Classic 3 RFT med løping og barbell kos pleier som regel å ende med personer på bakken som revurderer livet, men smiler bredt og fint etterpå =).Før vi gjorde hoveddelen på økta i dag så hadde vi litt øving/tunge løft. Vi brukte 10 minutter på å bygge opp til tungt complex bestående av 1 power clean + 1 hang squat clean + 1 squat clean. For noen blir dette en mulighet for å se hvor tungt vi kan løfte, for andre er det en gyllen mulighet til å bli enda bedre på teknikk.
For dere som har vært med å rydda i garasjen i dag også, dere er fantastiske mennesker og vi er veldig takknemlige for at dere gidder dette og jobber veldig hardt for at dere har en

244 views

Recent Posts

See All