top of page
logo.jpg
Search

Squat Clean Waves & "Compounding Sprints" - 26.oktober.2022

Hei dere,

Lille lørdag i dag, og det var duket for squat cleans og compounding sprints.

Siste økt med squat clean waves i dag på 5-3-1 reps :D Mange fine løft og mange nye PRs! Deilig:DDel 2 var sprints x cals på echo bike sammen 6 sandbag cleans over box. Her måtte vi finnee frem det lille ekstra giret, og sprinte gjennom x calorier på echo bike sammen med å løfte en tung sandbag over en HØY box. Det er faktisk ikke så lett å lete frem sprinten som bor i oss alle, men vi så mange høye cadence tall på syklene! NICE:D


Ellers har vi nå lagt ut påmelding til juleball - årets happening. Festen holdes på Verftet siste helgen i november, 26.11.2022:D Vi gleder oss stort, og la oss alle kose oss med god mat, noe godt i glasset og forhåpentligvis like god underholdning XD... det ryktes at alle trenerene skal ha en form for underholdning hver.. Nivået her MÅ jo bare bli skyhøyt! Lol.. (Helene gruer seg mildt sagt..)


Det er stor aktivitet på fistbumps på Sugarwod for tiden:D Dette elsker vi <3

La det bli like mange kommentarer som fistbumps resten av uken:DOg her har vi også Jonas som spilte live musikk i går! På Verftet har vi et mangfold av mennesker med masse ulike talenter:D Gøy!
Dagens bilder:
Hilde med tunge knebøy idag:D KULT!

Sist men ikke minst et lite album av Thaddeus sine spesielt utvalgte XD (en liten latter forlenger vell livet tenker jeg da.. med vennlighet! :D<3)
Scores:

8

Thaddeus & Helene

163 views

Comments


bottom of page