top of page
logo.jpg
Search

Split Jerk & TidsNok

Halloen!!

En god løftedag på Verftet, kald, men veldig bra. Vi startet med styrke/teknikk del, hvor vi skulle finne en tung ener split jerk. I oppvarmingen trente vi på progresjon og teknikk frem mot en split jerk. Hvorfor gjøre split jerk? Utvikle stor kraft i hofter, eksplosivitet, klare å løfte store mengder over hodet samt bli vant med dette. Og ikke minst aktivere store muskelgrupper for å kunne holde balansen i å fange vekten under stangen og reise seg.

Vi har hatt veldig mange kalde dager nå, og Verftet har vinduer som slipper ut endel varme. Selv om vi fryser før timene, er folk i fyr og flamme når øktene er igang. Mange fikk ny PR i split jerk, utrolig bra! Og hvor fort folk tar til seg teknikk og løfter mer enn de ante de kunne. Jeg blir helt målløs.

Andre del, er en 10 minutter amrap, målet er å være tidsnok til å bli ferdig med en runde. Pullupsene tar lengst tid, og en er da i krig med tiden for å bli ferdig med “shoulder 2 overhead” og “double unders”.

Alltid kjekt å se nye ansikt på CF Basic timene og bring a friend. Dagens Basic økt var en trippel amrap 6 minutter, hvor utfall var den store stygge ulven. Vi trenger alle sterke glutes for alt vi gjør, øvelser og holdning generelt.

Vi sees i morgen der trening møter sosialt samvær!

0 views

Comments


bottom of page