top of page
logo.jpg
Search

SHIT! (team boat race)

God fredag bloggen!

En fantastisk ende på uken og start på helgen!

Idag var det repeat økt med team boat race. Team 2, 250 meter roing og hillrun, totalt 12 runder, hvor en atlet fullfører en runde før neste atlet gjør det samme.

En veldig god intervalltrening hvor man får den nødvendige pausen, dersom man er jevngod, til å hente seg inn. Ved å kombinere bevegelsesmønsteret fra roeren til løping, i en sprint, vil en gi kroppen en adaptiv utfordring. Hvor kroppen må raskt forandre måten den beveger seg på. Gjør godt for alt Crossfit.

Avsluttet timene med tabata, enten bicepscurls eller pushups, godt å avslutte med en accessorie intervall økt for å entre helgen!!

Det å ha tre timer på rappen er ikke alltid like lett på en lang dag. Men dagen i dag var helt episk. Helt ufattelig bra stemning på samtlige av timene. På 16 timen opplevdes det som er essensen i Verftets gode miljø. Det var ett par gjenstående og alle sto og heiet dem frem, og en gjeng løp deres siste runder hvor de pushet og heiet. Det er nettopp dette vi står for og ønsker å heve høyt på treningene. Det er felleskapet som gjør Verftet til den beste plassen å trene.

Godt trent alle sammen, sees på Verftet, peace!!


1 view

Comments


bottom of page