top of page
logo.jpg
Search

Sexy Skill Work – 05.November.2019

Julebord informasjon!

Årets store happening nærmer seg og vi gleder oss veldig. Vi er allerede godt i gang med planleggingen og kan love at dette julebordet blir hakket hvassere enn sist på flere området!

Åretsjulebord på CrossFit Verftet er hvor vi oppsummerer hele året, vi pynter og steller i stand lokalene slik at julestemningen kommer inn. Vi har taler, premieutdelinger, liveband, bar, julemiddag, leker og mye mye mer! Dette er absolutt noe du vil få med deg!! I år kommer også en stor overraskelse!!

For dere som har skrevet cash på listen på påmelding må dette betales før uken er omme eller trekkes det fra mindbody!

Påmeldingsfrist er 14.November #DontMissIt

CrossFit Open 20.6 INFO

En hyllest for alle som har vært med på Open. Men også dere som ikke var med. Alle Verftet medlemmer er invitert. Det blir som en BAF, bare at du blir dømt og det blir 3 økter. Alltid kanongod stemning alle heier på alle, så finn en venn og meld deg på! Lagene er gutt, gutt eller jente, jente. Det blir ingen fest, premieutdeling og fest tar vi på julebordet 🙂 Jeg er helt ny, kan jeg være med? -JA ! 😀 Vi gjør det low kee slik som sist dere alle på Teamet er med på konkurransen, alle dømmer alle og hovedfokuset er #GODSTEMNING. Påmelding skjer via arket som ligger på Verftet. Eventen koster 300,- per person og det gir en T-skjorte med eget navn (!!) 😀 :D. PÅMELDINGSFRIST er førstkommende søndag. 10.November.

Høyt henger de og mestring belønner de deg med.

Muscle ups i bar og ringer. En sammensatt øvelse som er høyt aktet i mer enn crossfit-miljøet. En øvelse som grasiøst utført vil medbringe måpende ansikter, beundrende blikk og skarer av fans.

En pull ups hvor vi gjør alt vi kan for å få hoftene så høyt opp mot ringene eller baren som mulig – en rask skiftning over til hollow position – videre i en dips – og – TA-DAAA! Muscle up!

Dagens oppgave var å øve på en av flere progresjoner til enten bar muscle ups eller ring muscle ups.

Det fine med progresjoner er at alle finner sitt nivå å jobbe ut i fra. Enten om du var helt ny i dag og den største jobben var å komme over høydeskrekken som kan gjøre seg gjeldende når en skal flytte sin egen kroppsvekt fra under baren, opp til over baren og bære den i utstrakt posisjon på toppen. Eller om du er en «gammel traver» i dørene på Verftet og kunne velge en litt tyngre progresjon. Alle hadde sin oppgave og samtlige utførte sin oppgave med glans 🤩

Etter en 16 minutter EMOM hvor ene minuttet bestod av skillwork bar/Ring muscle ups, og det andre minuttet bestod av herlig moderat intensitet med calorier roing, var det en deilig pause på 3 minutter. Vel fortjent.

Etter 3 minutter ventet en ny EMOM på 10 minutter. Denne gangen med høyere intensitet på roingen og dips i stedetfor muscle ups, enten i ring eller på boks, som er ene komponenten i muscle ups.

19.30-crewet 😎

Om du har komt helt ned hertil på bloggen kommer det noen takknemlige ord fra rookie-coach Katrine:

Tusen takk for tålmodigheten alle sammen! Dere er helt herlige og jeg er så heldig som får være coach for dere ❤

Takk en flott oppløftende ( 😁) dag på Verftet. Sees i morgen 😍

Team Verftet

3 views

Comments


bottom of page