top of page
logo.jpg
Search

Rykk, Rykk, Rykk!

Rykk på Verftet idag, mye øving

Rykk (eng: Snacth) er når vi løfter stangen i ett “rykk” fra bakken og over hodet. Vi holder her da ett bredt grep for å få stangen ved hoften vår

Oppvarmingen idag besto av standar olympisk vektløfting oppvarming, 20 situps 20 back extensions (på box)

Etterfulgt av en Strict Toes to bar (T2B) challange. Så mange som mulig på 1 sett!

Rykk er den øvelsen som krever mest egenskaper når vi løfter. Løftet er ferdig på 1-2 sekunder og krever koordinasjon, styrke, hurtighet, mobilitet, balanse osv. Altså veldig mye. Vi kan da ikke tenke igjennom alt når vi løfter. Vi må øve for å få muskelminne til å kunne gjøre det uten å tenke. Det er nettopp det vi har gjort idag. Øvd inn rett bevegelse med lett vekt for å kunne gjøre det samme med større/tyngre vekt på stangen.

Etter 30 min med øving hadde vi en 15 min EMOM som viste seg å være tyngre enn hva mange trodde! Kult å se at mangen begynner å få dreisen på POWER SNATCH! altså rykk der vi drar stangen med full kraft og fanger den over parallell


image

image

image

image

Sleeeten gjeng på 10 timen idag! – Bjørn prøvde å kalke hele gulvet under økten, klarte det nesten 😀

 

image

Kult at så mangen var med å heide på meg, Elisabeth og Vegar på konkurransen Mayhem i stavanger på lørdag samtidig som de fikk sett Crossfit på nasjonalt nivå! Utrolig gøy å samles etterpå å bli bedre kjent med alle samtidig som standaren på en fest med Verftet gjengen tydeligvis er ganske høy! Vi kan det å ha det gøy 😀 Skam koselig gjeng som holt sammen hele kvelden 😀 (Kathinka, Eline, Andrea var ikke med å bildet! De måtte fort hjem for å få på sminke før festen 😉 )

Jeg reiser offshore på torsdag, da har Eline og Bjørn timene fram til lørdag, da kommer Stefan tilbake til oss neste uke! -Ha en flott og meningsfull uke med masse trening 😉 !

– Andreas

2 views

Comments


bottom of page