top of page
logo.jpg
Search

Power Snatch + Hang Snatch EMOM – Big News – 17.September.2019

Er du ny på CrossFit Verftet? Da må du bli medlem på facebook gruppen vår medlemmer CrossFit Verftet.

Er du ny og ikke har gjennomført 1 on 1 samtale. Da har du mulighet til å gjennomføre dette i en stor gruppe helt gratis 28.september fremfor å betale 399,- som du blir nødt til om du ikke deltar her. Om du heller ønsker 1 on 1 er det selvfølgelig mulig da det er litt mer personlig for akkurat deg. Vi garanterer masse lærdom sammen med en hau med treningsmotivasjon etter kurset. Sjekk facebook for mer info.

Vi har fått masse nye venner i høst. Håper både gamle og nye ønsker å delta på høstens Quiz & Games.

Hva er en av Verftets styrker som de andre ikke har? Min mening det sosiale, vi heiier på hverandre. Ønsker hverandre suksess og gleder oss over hverandres prestasjoner, selv om personen akkurat slo deg. Vi geniunt bryr oss om hverandre.

Det å samles utenfor treningen gjør at vi bygger en ekstra god relasjon som bygger opp under tillit til hverandre og det gir bedre coaching, men ikke minst gøyere treninger.

For de som vil og kan er det i regi av Kjellaug og Katrine lunsj for de som vil være med på torsdag kl.12. Sted er ikke satt enda, men følg med på Facebook og hiv deg med om du kan. Alle er hjertelig velkomne.

Hva er Quiz & Games, sier seg litt selv men også litt hemmelig :).

Siste NEWS er Juleball datoen er satt til 30.november.2019. Det er årets happening for CrossFit Verftet. Det er litt av et år som skal oppsummeres. Følg med for mer info og hold av datoen.

Timeplan oppdatering! Vi har også satt opp en ekstra time fredag 17.30 pga stor pågang :))

In other News – Snatching

Power. Hang. Squat. SNATCH!

“We also place a heavy emphasis on Olympic Weightlifting, having seen this sport’s unique ability to develop an athlete’s (Ja, alle på Verftet er atleter) explosive power, control of external objects and mastery of critical motor recruitment patterns.”- Coach Glassman

Med andre, men veldig mye enklere ord: Det gjør deg bedre rustet til å håndtere andre elementer i crossfit og gjør deg til en bedre atlet. Superdigg!

Det var mye bra snatching på Verftet i dag. Det var veldig mye snatching som ble ENDA BEDRE på Verftet i dag 👏👏

Det å jobbe med og terpe på teknikk som vi gjorde i dag, er viktig for å innarbeide nevrologiske tilpasninger slik at kroppen etterhvert vet hvilke nerveceller som skal fyre av for at du skal kunne gjøre dette uten å måtte tenke like mye som du kanskje gjorde i dag. Dette gjøres gjennom øving, øving, terping, repetering og atter øving.

Etter mange tålmodige timer med øving, terping, repetering og øving vil du få oppleve at alt bare klaffer 🤩 Da er det jul, nyttår og bursdag på en gang. Det er ekstremt lite som slår den følelsen som da inntreffer. #HWPO 🙌

Avslutter dette med et lite bildedryss fra dagen.

Andy’s lekre tavleskills 😍 Nothing like it

Noen var litt uheldig og kom borti resultattavlen etter siste time idag 😬

❤-lig hilsen

Team Verftet

0 views

Comments


bottom of page