top of page
logo.jpg
Search

"POWER CHORD" - 03.August.2021

God kveld folkens. Som jeg skrev i gårsdagens blogg. Ny dag, nye muligheter. I dag har jeg også en kjekk ting å dele med dere.


Vi har lansert et nytt kurs!!


Gå innom facebookgruppen vår "Crossfit Verftet medlemmer" og sjekk ut fremtidens nye planer. Mart er i full gang med planlegging av  "The Verftet Lift- Off Course". Her skal det fokuseres på de 5 store øvelsene: Snatch, Clean&Jerk, Squat, Press og Deadlift. Dette er en god mulighet for deg som ønsker å forbedre ferdighetene dine og øke mestringsfølelse på gulvet. Her får du jobbe med en av våre mest dyktige trenere og det kan virkelig anbefales. Kan dette være noe for deg?? sjekk ut:


I dag har vi hatt en skikkelig power dag med en del 1 økt og en del 2 økt. Vi startet timene med en Power clean økt hvor vi jobbet hvert 2. minutt i 10 minutter med touch & go power cleans. For hvert set skulle vi øke og scoren ble det tyngste løfte du hadde. Gøy med litt vektløfting innimellom kondisjonstreningen.


Dagens del 2 var en kondisjonsøkt hvor vi også gjennomførte powercleans mellom intervallene på rower/skier. Det var en AMRAP hvor vi jobbet så mange runder/repetisjoner med x antall kalorier på romaskin/skimaskin avhengig av hvilken skalering du valgte. I mellom caloriene startet vi med 3 powercleans med litt lavere vekt enn på del 2, og økte med 3 repetisjoner for hver runde. 3, 6, 9, 12, 15...osv. En utfordrende, men utrolig kjekk økt hvor vi får en god kombo av styrke og kondisjon.

De fleste endte på rundt 3-6 runder på dagens økt og jeg håper dere er fornøyde med dagens innsats.

Dagen i dag har vært innholdsrik med både Crossfit timer, Bodybuilding og Teens trening. Takk for i dag, sees i morgen.

249 views

Σχόλια


bottom of page