top of page
logo.jpg
Search

Part 1: Squat Clean Waves, Part 2: "The Sweet Escape" (Teams of Two) - 05.oktober.2022

God Onsdag folkens,Jepp, cardio er IKKE bare å løpe, ro, ski, bike osv...

Jeg hadde i hvertfall skyhøy puls gjennom økten i dag x)


Da var dagen omme, og jeg tipper det er mange slitne kropper deg hjemme etter dagens styrketrening :D

Vi har jobbet videre med waves i dag, hele 22 min med squat clean waves 6 - 4 - 2 reps x3 bølger. Utfordrende øvelse MEN som er super effektiv for å få trent hele kroppen gjennom en øvelse. På del 2 kjørte vi 3 sett med max reps "touch and go" power clean & power jerk team 2. En veld kappa terskel økt på bare 8 minutter. Vi kjørte denne for å teste kapasiteten vår på "barbell cycling" for å være bedre forberedt på benchmarken "Grace".


Dagens fokus for dere Verftians var å smyge oss ut av komfort sonen.. Der er jo der all magien skjer !! Men det er enklere sagt enn gjort. Håper dere sitter igjen med mestring innenfor teknikk med stang eller at en løftet tungt i dag!


I kveld er siste sjanse for å booke seg på Kristin Holte sin workshop, du får 20% rabatt om du booker innen midnatt:D Denne workshopped passer for all nivå, enkelt personer, bedrifter, yngre, eldre osv osv. Så om det er lenge siden du har utfordret deg selv mentalt og fysisk og er keen på å lære noe nytt fra Norges råeste og fittest dame, meld deg på!


I morgen er det duket for "Me, myself I" AKA en kroppsvekt økt:D Den blir NICEEEE!

Håper vi ser deg på huset ila morgendagen.


WB:
Galleri:

Scores:

Snakkes,

Helene & Thaddeus

140 views

Commentaires


bottom of page