logo.jpg
Search

Overhead Squats

Tiden flyr. De gryende høstdagene er en kurvball som går rett over hodene våre. Derfor er det deilig å komme på verftet, tenke litt, leve litt, og å overhodet ikke tenke på noe, men å ta vekter over hodet, og gjøre overhodsknebøy.

Andy var deilig i dag og fant noen fine tips til alle oss normale mennesker som strever med denne (*generisk banneord* krevende) øvelsen. Ene tipset var en vekt under hælen – eller løftesko. Andre tips var å bruke bands fra riggen for å jobbe med overhodemobilitet mens en gjorde øvelsen. Otto opplevde tårevåte mirakler og etterlengtet lettelse ved Andys hjelp. Tommel opp Otto! Stå på! Jeg heier på deg!

Videre så satt Andy alene i mørket av verftet og funderte dypt eksistensielle spørsmål, som hvorfor er jeg her, hva er meningen med det hele, er lykke det samme for alle, og, skal jeg kjøpe en salat på meny som Vegard alltid gjør? Og idet disse tankene virret om Andys hode kom det strømmende inn tretti lykkelige, meningsfulle barn fra skolen. De var på besøk.

Elevene koste seg med Cindy. Det kan ses på bildet under. Andy sa de var flinke, og de er hjertelig velkomne igjen!

I annet nyttt så var Merete fornøyd med egen innsats, Bente var fornøyd hun også, men ønsket seg mer vekt. Frida tok en deilig siste trippel. Mange hadde blemmer på henda etter i går, mange lånte sportsteip av Vegard. Tips: Smør den sprukne huden med litt fuktighetskrem så den ikke sprekker opp mer.

I andre nyheter så var det travel på verftet med ungdommer og eldre og skolebesøk og masse masse folk på timene. Det gjør oss glade! Og Vegard erklærte i dag for den store tulledagen, og hvis du ønsker noen (ekte) fakta om i dag kommer de her:

  1. Etiopia bruker en egen kalender som er syv år bak vår tidsregning. Den 12. september 2007 feiret de 2000 årsdag.

  2. Dag Otto Lauritsen ble født 12 september 1956.

  3. 12. september er den internasjonale migrenedagen.

Snakkes i morgen!

Team Fin Verftet ❤️

0 views

Recent Posts

See All