logo.jpg
Search

Open 18.1

Halloen folkens!!

Endelig er Open kommet og vi gjennomførte den første av fem Open økter på timene idag. Open er en tid for Crosfitt atleter til å finne ut hvor dyp kjelleren er, hvor mye krefter en klarer å finne fram til, men og en ypperlig tid til å klare noe en ikke har klart tidligere. En får de verste (beste) gangsperrene fra Open økter!

Open 18.1 er 20 minutter amrap, med 8 toes to bar, 10 dumbbell hang clean & jerk og 14/12 cal row. En terskeløkt ment til å finne et tempo som er høyt men og kunne holde det gjennom de 20 minuttene det varer. Går en for hardt ut, vil enten pusten eller grepet stoppe en. Økten var en utrolig bra økt, som ga oss en ny øvelse, hang clean % jerk med dumbbell. Slike introduksjoner i en Open økt, gjør at alle stiller likt, ved at ingen vet hvordan den beste måten å angripe en slik øvelse, eller hvordan den er å gjennomføre over så lang tid. Blir det en stor mengde bicepscurls eller vil den bare glippe ut av hendene i nedfarten. Iallefall gir det oss noe nytt å bruke på de ordinære øktene våre. Dave Castro (direktøren for crossfit games) er flink til å programmere Open økter ment til å ydmyke den beste av oss.

NB! Skal en utføre Open økter på egenhånd med dommer, skal standarden være pugget og ligge i bakhodet for hva som gir en godkjent repetisjon og hva som er totalt feil. En blir ikke bedre av å jukse seg til noen ekstra reps. Gjør gjerne økten på egenhånd, men gjør det riktig! Standardene finner dere på crossfit.games.com

Husk husk!! På søndag er det sundayfunday med arrangement Open 18.1. Fra 14:00 til henholdsvis 17:00 vil alle som ønsker å gjøre Open eller bare heie på de som sliter seg igjennom økten komme. Vi byr på god atmosfære og høy stemning. For å kunne ha god stemning under Open arrangementene, må vi ha noen regler. Det er dommerne som dømmer. Det er ikke alltid lett å være dommer under økter, for marginene for en godkjent rep og en no-rep er i mange tilfeller liten. Det hjelper ikke å klage og kjefte på dommeren, dersom en rep er under tvil om den er godkjent eller ikke, er den ikke godkjent, så enkelt er det. Godta det dommeren sier, ikke kast bort tiden, ta rep-en igjen og kjør på videre. Vi vil ikke ha noen baksnakking om dømming. Henvend dere til trenerteamet om det er noe dere er uenig i!

Jeg må og komme med et lite notis fra 16 timen. Dersom jeg ble oppfattet som irritert eller sur, var det absolutt ikke meningen å ha den holdningen. Jeg var bare litt stresset for å prøve å holde tiden på timen (noe som ikke skjedde). Jeg var i godt humør hele timen.

0 views

Recent Posts

See All