top of page
logo.jpg
Search

Onsdagsbloggen - 7.februar.2024

Hallo og god onsdag! Håper folk ikke har snødd inne, min dag startet i hvert fall med nesten to timer måking😀 #nåkoservioss

I den anledning må jeg også sitere Turid på senior: "Det skal komme mange vintre før det blir vår", jaggu hadde hun rett 🌨️.
Minimåkene - Lørdag 3.feb.

Det var en pangstart for Minimåkene på lørdag ettermiddag, med over 100 barn og foreldre på Verftet 💥. For barn over 2 år, denne uken er det i Imencohallen! Litt av det gøye de holdt på med i helgen:
Mandag - 5.feb

Mandag og Muscle-Ups! Mange satte pris på litt øving på tekniske øvelser som muscle-up 💪🏼. I dag var også første dagen med nytt bookingsystem, nesten 100% av morgentimen booket via Wondr, det samme kan vi ikke si for 1515-timen... 👀. Vi kommer nok inn i det til slutt 😂.Functional Fitness-gjengen/Atletklubben var meget godt representert på mandag! Jørgen har timene annenhver uke, og kjekt medlemmene benytter seg av de ekstra lange øktene og kunnskapen Jørgen har 🤩.
Tirsdag - 6.feb.

Samenes Nasjonaldag dere, og megabra heiing på hverandre på timene 🤘🏼. Ingen er ferdig før alle er ferdig!


Det ble til og med applaus på Serina sin 1515-time for perfekte reps og forklaring av chinese DB Row 🥳.


Wondr

De aller fleste er inne på ny app og får til bookingen, men dessverre så gjelder ikke det alle ser vi. Gi oss beskjed dersom ting ikke er i orden 😎. Når du er inne på appen må du huske å legge til betalingsinformasjon, det står på fremsiden på appen. Ellers gjelder det samme som på mindbody - meld deg av om du ikke kommer, sånn at ventelistene får plass 💪🏼.


Ha en fin kveld videre, - Margrethe & Sserina

183 views

Comments


bottom of page