top of page
logo.jpg
Search

Murph

God fredag!!

Ønsker du en økt bestående av kroppsvektøvelser og løping som varer mellom 30 til 90+ min, inviterer enhver atlet langt ned i kjelleren og gir stølhet ut av en annen verden? Gjør Murph!

Murph er en heroworkout, den mest kjente heroworkouten i crossfit. Økten er i minne om Navy lieutenant Michael Murphy, som ble drept i strid i Afghanistan i 2005.

This workout was one of Mike’s favorites and he’d named it «Body Armor». From here on it will be referred to as «Murph» in honor of the focused warrior and great American who wanted nothing more in life than to serve this great country and the beautiful people who make it what it is.

Veldig, VELDIG kjekke timer å ha idag. Stemningen var utrolig høy på samtlige timer idag. Hvor mesteparten av atletene gjorde økten slik den var ment, med og uten skalering. For å kjenne hvor tung økten virkelig er, vil originalen gi best mulig følelse for dette. Ved å kjempe seg gjennom løping, pullups, deretter pushups og airsquat og til slutt «løpe» siste 1600 meter. Alle på timene idag skal være stolte av sin egen innsats, e fantastisk å se folk gå ned i kjelleren og grava fram siste krefter. Majoriteten fullførte øktene, timene hadde en overlapping slik at folk fikk muligheten til dette.

Verftet avler god stemning og dette er pga medlemmene som heier frem de som gjenstår og presser dem videre. På 09:00 timen i dag, hadde vi et prakteksemplar for slikt, Carl ble igjen til 10 timen, og heiet på folk, og ble med Martin på hans siste løping og motiverte. Dette er noe vi elsker å se, og er det som skaper den gode Communityen crossfit ønsker å fremme, det er bare helt rått.

Dette er en økt som boxer spesielt i USA, har på memorial day, 28. Mai. Vi kjører den hvert og også, det vil si at vi har ett år til å trene oss frem til en bedre tid.

En liten tanke på slutten av bloggen, kan være lurt å gå en tur i morgen, slik at stølheten løsner litt, og en hindrer at helgen blir skikkelig tøff. Det var mange som gruet seg til kjøreturen hjem, håper det gikk bra med alle sammen.

572 views

Comments


bottom of page