top of page
logo.jpg
Search

Moraine – 14.august 2019

Dagens triplet inviterte til god smak av syre i beina.

600 og 500 meter roing delt på hvert team-medlem og rett over på hele 30 burpee box jump over før en kunne ta en «pause» på 60 abmat sit ups som rundet av en runde av totalt 6 runder. Det blei god tid til å få jobbe godt opp mot syregrensa å kanskje litt over i løpet av økten.

Timecap på 35 minutt. Det var kun ett team som klarte å fullføre alle 6 rundene under tc. Godt jobba Ben og Bjørnar! 👊 Nå skal ikke dere andre tenke at dere ikke gjorde en god jobb siden dere ikke klarte alle rundene. Dere har gjort en hel masse arbeid i løpet av 35 minutter med ganske høy intensitet, og det i seg selv er krevende og krever en viss grad av fitness. Klapp dere selv på skulderen, for innsatsen i dag har vært SUPERB!!

Det ble pirket på ro-teknikk og det ble pirket på sit ups-teknikk. Ja, det er vanskelig å plutselig begynne å gjøre noe litt annerledes enn det en «alltid» gjør, men som Jan Morten sa i dag, så merker en jo at øvelsen og effekten i øvelsen blir bedre.

Jeg vil løfte frem Helene i dag. Hun sleit med å få ned pacen på romaskinen. Skjønte ikke hvorfor hun lå så langt over 2 min/500 m, mens Elisa hadde en pace på under 2 minutt. Etter litt justering og testing kom Helene seg under 2 min/500 meter på siste roingen. Knallbra jobba!! 🤩 Utrolig kjekt når dere tar tilbakemeldingene vi kommer med og prøver dere litt frem og det ender med både bedre teknikk og mer effektivitet i bevegelsene ❤

Helt til sist i dag skviset vi ut tre sett med MAX hold i planke. Det er seigt, det svir og når en har brukt mye av dagens dose av mental styrke bare noen få minutter før blir kanskje litt tøffere enn det ellers hadde vært. Men smerten er bare midlertidig og det fører til høyere toleranse neste gang 😉

Sweet dreams

Team Verftet ❤

1 view

Comments


bottom of page