logo.jpg
Search

Minute to win it + POD – 15.Juni.2020

Minute to win it dagens workout!

Minute to win it! – Jeg håper dagens workout føltes som en WIN. Om ikke fikk noe mestring eller en god følelse etter dagens økt se Verftet Podden som er lagt ved under ;).

Dagens workout. Det «alle» utenfor CrossFit tror vi gjør hver eneste dag. Sirkeltrening. Heldigvis gjør vi ikke det hver eneste dag, men en gang i blant er det ganske god stemning :D.

News at the office!

Vi har det morro på kontoret hver eneste dag og veldig ofte er det han fyren her som skaper morro. I dag hadde han ventet 4 år (3 mnd) på nye fantastiske blåtann ørepropper. De kom fra Kino og hadde verdens dårligste lydkvalitet, så det var jo ganske gøy. Vi håper og tror Mart ler og ikke griner :D.

Alle elsker biken <3

Vi har jo allerede startet litt med en podcast. Men fremover nå så kommer det nye episoder hver 14. dag. Om der er temaer dere vil høre om eller om dere har noen forslag til oss så kom gjerne med det :)). Den første podcasten her handler om hvordan du kan gå fra hver eneste økt med en win. Et super viktig tema som vi tror alle som trener på CrossFit Verftet eller bare trener generelt vil ha nytte av og høre. #enjoy :).


3 views

Recent Posts

See All