logo.jpg
Search

Mighty Ducks

Vi starter først med Mighty Ducks. Flere elementer på en gang. Stress for nye, gøy for både nye og gamle. Vi fikk til og med litt tid til å øve på tauklatring. Alltid imponerende hvor høyt tauklatre nivå det er på Verftet. Tipper vi slår de fleste boxer rundt om i Norge på RC skill :D.

Husk å alltid skriv dere opp på whiteboarden. Ser at det ofte slacker litt her :).

En liten vennlig påmindelse. Det ryktes at Verftet medlemmer parkerer på funksjonshemmede parkering. Ikke gjør det, det er personer i bygget som bor her og trenger disse parkeringene. Om det ikke er plass på hovedparkeringen er det flere plasser du kan parkere. Se bilde infoskjerm.

En liten påmindelse til. Vi ser at vi har mange flere kopper enn det er navn på listen vår. En kopp koster 150,-. Om det er noen som har lurt seg litt unna her vær grei å skriv deg opp :). Eller så må vi gå igjennom lista og navnene på koppene :D. Husk også at det bare er disse koppene som skal brukes! 🙂

SO TO THE BIG NEWS!!! :))

Noen går andre kommer. Både en super trist og en super happy dag på en gang. I dag hadde Eskild sine siste timer, en fantastisk flink trener og fantastisk fyr som skal skifte fokuset på litt andre ting i livet som er veldig forståelig. Vi er super happy for å ha hatt deg Eskild og ønsker deg lykke til <3.

Samme dag som Eskild har sine sister timer annonserer vi et av Verftet sitt nye fjes. Et kjent fjes for alle, Ben <3. Ben kommer til å ta rollen til Andy og kommer til å ha en hau med timer og ta mer og mer ansvar for alt som skjer rundt Verftet. Vi er overbevist om at han kommer til å bli en fantastisk coach som dere kan nyte :D. Det vil si at Ben har sagt opp jobben sin på Aibel og går 100% inn på Verftet!!! Det blir helt rått og akkurat det Verftet trenger der vi er i god vekst om dagen.

Alle må gi Ben en varm velkomst som coach <3

I morgen er Andy´s siste dag så gi han en klem om du skal på time <3.

Vi har vært super heldige på Verftet og så og si hatt de samme trenerne fra dag 1, så det var litt på tide at det skulle bli utskiftinger. Men så mange på en gang var aldri planen. Jeg håper dere ikke har merket for mye til det og at dere er happy med det leverer. Det har dessverre ikke vært noe høydrama på noen av oppsigelsene, vi er enda super gode venner alle sammen. Vi mister noen fantastiske mennesker, men jeg lover at de som kommer inn igjen skal levere på akkurat samme nivå og forhåpentligvis bli enda bedre! Alle er forskjellige så det er forståelig at dere kommer til å savne de, det vil jeg også <3.

En siste liten positiv melding er at fra og med 11.nov når Ben starter øker på vi timeplanen igjen og tilbyr 16,17,18,19,20 hver mandag og torsdag!! Sykt stolt over at vi har klart å fulle timeplanen nok til å kunne ha timer hver time hele ettermiddag kvelden. Og mer timer kommer (så lenge dere hjelper å dra med nye mennesker inn dørene ;).

Den største boxen i byen blir større takket være dere! <3 – Andreas

0 views

Recent Posts

See All