top of page
logo.jpg
Search

Lets get in to it

Heya!

ENDELIG! Endelig kom vi oss inn i nye fantastiske lokalene våres! Og innsatsen dere la ned i dag viste at dette er kjempe gøy!

Vi startet det nye verftet eventyret i nytt lokale med noe så passende som en team økt! to stykk skulle jobbe sammen i to minutter per stasjon, på seks forskjellige stasjoner, pluss en stasjon med med pause! Dette gikk vi gjennom to runder! Så en lang og god økt i dag!

Alle la ned en kjempe innsats, men i dag fortjener noen en spesiell stor high five for innsatsen, i form av heder på bloggen! På morgentimene la Barbro og Matilde ned en meget god innsats. Mens “Athlete of the day”, Harald Lønning la ned en enorm innsats da han gjennomførte hele økten singel, og kjørte på med maks innsats hele økten!!


I morgen er det offesiell åpning av CF Verfets nye lokaler. Det gleder vi oss enormt masse til! Det kommer til å bli kjempe stemning. Fire økter som alle i alle aldre kan delta på! Så ta med alt fra barn til bestefedre, så har vi det kjempegøy fra 10-13 😀 I tillegg til enormt god stemning har vi masse nocco å gi vekk, samt en stand fra Alpha Physique! Vell møtt!

2 views

Comments


bottom of page