top of page
logo.jpg
Search

KWOLEK - 10.mars.2021

Hei og god onsdags kveld :D


Det har i dag kommet nyheter med tanke på korona-situasjonen. Per nå er vi usikre på hvordan reglene blir spesifikt for oss her på verftet. Dette vil vi vite mer om i løpet av kvelden og morgendagen, så dere vil få tilsendt en mail når vi vet mer. I morgen så vil alle timer fungere som normalt, så kom på trening! Skulle det derimot vise seg at vi må låse dørene helt så er det heldigvis bare midlertidig og det er ikke verdens undergang. Vi må holde oss positive og heller se muligheter fremfor begrensninger.

Vi skal gjøre så godt vi kan her på verftet for å få alt til å gå så smooth som mulig også håper vi selvfølgelig at den eventuelle nedstengningen varer så kort som mulig.


Over til noe annet og mer positivt tema, nemlig dagens økt. I dag er det "kwolek" som har stått på planen. Det er en 2 rounds for time, det vil si at vi skal gjennomføre 2 runder så fort som vi klarer. Det er en 17 minutters timecap, så den tiden skal vi prøve å slå. Vi ser for oss å bruke en tid mellom 12-16 minutter.Økta begynner med 400 meter (C - 300m) løping, den første runden med løping kan vi gjerne starte litt roligere slik at vi kan gønne litt ekstra på runde 2 med løping. Etter Dette kommer 40 single-arm kettlebell snatch. Her kan vi dele opp repetisjonene slik som vi selv ønsker, men 5 og 5 om gangen på hver arm er nok det som fungerer best. Etter 40 av denne kommer 20 (30 B/C) single-leg squats. Her kan vi velge å ha litt ekstra vekt på eller støtte oss med for eksempel en boks hvis vi trenger det. Runden avsluttes med 400 meter løping igjen, her blir det dobbelt opp fordi neste runde også begynner med løping.

Har du problemer med skuldre eller noe liknende så kan du gjennomføre KB-swing i stedet for snatch. Kan du ikke løpe av ulike årsaker så bytter du denne ut med bike, for menn er det 1000m per 400m, for kvinner 900m per 400m.Ellers ønsker jeg alle en fin kveld også håper jeg vi sees på trening i morgen <3

262 views

תגובות


bottom of page