logo.jpg
Search

Korona lockdown dag #6 - 17.November.2021


Da er vi i gang med nedstengningen! IGJEN. Jaja, vi har vært heldige til nå så da er det vell vår tur å stå i det litt.


Samantha har planlagt ferie, så dette passet ikke så bra for henne. Men vi håper hun klarer å få seg en liten tur hjem til sin familie og venner i Nederland. I dag kom hun med Kaffe fra Carlos (byens beste kaffe) til hele gjengen. Viktig å kose seg litt :). Vi har en egenskap som vi kaller ubuntu i team Verftet, google it ;).


Daglige økter


Vi hassler på noe jæ**** med disse øktene og prøver å gjøre de sykt bra. Noen økter (Ben & Martine) tar 3 forsøk, andre økter (Samantha & Mart) tar 2 forsøk. Vi gir oss ikke før det blir bra :).


Vi jobber med å gjøre kamera vinkelen så god som overhode mulig til dere hjemme. Ref bilde nr.3 ;).


Fra spøk til alvor, håper dere liker øktene dere får hver dag på mail. Har dere ikke fått mail, send en mail til info@crossfitverftet.no.


Husk dagens økt via Zoom med Ben & Marie kl.18.00 i dag!


Det har vært en shitload med arbeid de siste dagene. Selv om vi er stengt og det kanskje ikke virker som det vi kommer ut med er for mye arbeid, er det noe som heter TTT. Ting tar tid. Vi håper hvertfall at det som har kommet ut til dere er noe dere liker. Vårt mål i en vanlig hverdag er at timen på Verftet skal være den beste timen den dagen, vi liker å gjøre mennesker glade og håper at mailene og det dere får her gjør dere litt mer glade :).Før full lock down møtte også en liten Verftet gjeng på løpebanen å trente sammen. Utrolig kult og gøy at dere holder samholdet selv om vi holder stengt! - Nå i noen uker må vi passe på at vi ikke treffer noen utenfor vår krets, men fantastisk tiltak.Vi har også laget egne Open leaderboards til alle som er med her. Scoren systemet er super kult, selv om du gjør RX eller scaled er du med ;). #enplassforalle


https://www.crossfitverftet.no/cfo21


Equipment going OUT


Før vi runder av bloggen i dag må vi jo nevne den store nyheten i dag. Etter meldingen i går hadde vi et morgenmøte i dag der vi så verdien av å låne ut alt utstyret vi har til dere i de tusen hjem.


Vi ber alle som låner utstyr om å ta godt vare på utstyret og komme tilbake med det i like god stand som når du fikk det.


Du kan hente utstyr fredag fra kl.10.00-15.00 og mandag kl.10.00-15.00. Mer info se mailene du har fått i dag.


En liten side note, vi låner ikke ut kondisjonsutstyr og det er maks 2 ting per person. Side note nr.2 vær grei og ikke send 100 meldinger om hvilken utstyr du vil at vi skal legge av. First come, first serve =).


Sist men ikke minst!!!!! - Dette skal vi få til sammen :D

172 views

Recent Posts

See All