top of page
logo.jpg
Search

Korona #42

Neeeews are comming 07.Mai !!! 🙂

I følge dagens pressekonferanse får vi vite mer om treningssenter neste torsdag om vi får åpne, om vi får åpne i liten grad eller eventuelt når vi får åpne igjen.

Den 07.mai vil det også åpnes opp for private arrangementer på 50 personer på offentlige plasser. Som brullyp etc. Dette er jo super positivt for oss. Om vi leser litt mellom linjene åpnes det da opp for 50 personer, samtidig er det åpent for frisører, fysioer osv. Det betyr at vi nærmer oss veldig og krysser fingrene.

Som vi har informert om i bloggen vår tidligere har vi klargjort lokalet for åpning om vi får lov med grupper på 4 personer. Det klarer vi når vi nå har 4 rom og da kan kjøre 12 personer per time. Om det fortsetter med å være stengt inne og de åpner opp for større grupper ute kjører vi på med utetrening. Om det blir slik eller annerledes er vi klar til å være løsningsorienterte og få dere tilbake inn dørene våre så fort som mulig!

Jeg gleder meg til å sende ut mail 07.mai, for da skal vi vite hva/når/hvordan!! Vi savner dere veldig i våre lokaler, gleder oss til å vise oppgraderinger og ikke minst gleder vi oss bare til å  ha dere smilende, svette og glade etter en deilig treningsøkt <3

Les mer informasjon i infomail som akkurat er sendt ut.

Vi jobber videre i lokalene. I dag har de målt og hentet en hau med gips og isolasjon så nå er det #gootime i garderobe anlegget :D. Andreas og Samantha har jobbet seg til blods. Viktig å se ut som du har gjort noe heftig.
Om dere ikke er en del av facebook gruppen vår – bli det

Det er nå rart hva vi faller inn i #fattofit prosjektet startet som en spøk, men nå er vi midt inni det! I grunn ganske spennende. Og Jarl Vidar fortsetter bak kulissene han har en beinhard arbeidsmoral og verdier som gjør at selv om Norge stopper opp har ikke han stoppet opp!

I går la Jarl Vidar ut en helt syk PR (personlig rekord). Første gang vi gjorde denne var han nede i 3 repetisjoner og sleit. Nå kjørte han igjennom 9 og mente han burde presset ut mer. For en fantastisk progresjon, 3 ganger så mye arbeid PER MINUTT i 30 minutter. Selv om han er “tvingt” inn i familien vår så er jeg veldig glad for det. Fantastisk fyr som bringer så mye glede (elsker å prate) og det er så kjekt å følge han, samtidig få lov til å veilede. Vårt mål er at han forsetter sin livsstilsendring etter vårt prosjekt er ferdig etter 6 mnd og jeg er ganske sikker på at Jarl vil være med oss i årene fremover og mye av takken for det er at han har blitt så godt tatt i mot av dere som er på timene sammen med han :). #betterthenyesterday #fortitude

2 views

Comentários


bottom of page