top of page
logo.jpg
Search

Korona #41 – 29.April.2020

Utegymmen kommer med flere oppgraderinger og vi gleder oss til å vise dere =)Vi har også vært innom Assist og hentet litt bøker som vi skal lage en oversikt over alt vi tilbyr når vi åpner igjen; movement assessment, PT, Nutrition, bedriftstimer, PT grupper osv.

Vi gleder oss til å vise dere boken. Den kommer kjent Verftet standard: 100%.

Jan har også vært innom og gjort wallball blinkene. 100%.

Eiendomsmegler A har også vært på banen med utlån av videokanon som vi skal bruke til litt qoutes. 100%. 😉 😉

Personlige Treningsprogram

De som nå startet på de personlige treningsprogrammene sine er nå ferdige. Men det betyr ikke at de er helt ferdige. Vi har nå ingen venteliste lenger så om du ønsker å hive deg på et av de andre treningsprogrammene kan du gjøre det kostnadsfritt om du fortsatt er betalende medlem :). Program dere kan velge: Wings to Fly (pullup) – ben@crossfitverftet.no Chest like Arnold (push-ups) – mart@crossfitverftet.no Abs of Steel (mage program) – samantha@crossfitverftet.no Sprettrumpe (rumpe/sete muskel program) – andreas@crossfitverftet.no (sprettrumpe programmet lages også en Rev 2 der det litt større variasjon og litt lengre økter) Er du interessert send mail til personen bak programmet du er interessert :).

Vi ser nå også på å lage 1-2 andre program etter ønske. Se facebookgruppe for meningsmåling / avstemning for hva det skal være.

Ukens challenge: BURPEES ;). 350 burpees på 1 uke! – Det klarer vi 😀

Så til bildedryssen. For en flink gjeng og for en motiverende gjeng! Så kult å se bilder, smil og motiverende ord :).
5 views

Comments


bottom of page