top of page
logo.jpg
Search

Korona #20 – 01.April.2020

Dag #20 !!!!? – Sykt å tenke på hvor normalisert alt har blitt nå med krisesituasjonen vi nå er oppe i.

Vi har jo lagt lista høyt på nyheter i bloggen om dagen. Og idag holder nok nivået like høyt oppe som normalt.

Big News nr.1 Vi har laget en POD; Verftet Podden

Vi har ikke noe planer med den og ser hvor den bringer oss, men for nå skal vi bli litt bedre kjent with the coaches :D. Først ut er Mart og den kommer på bloggen i morgen.

**BARBELLS ARE FLYING OUT**

Fra og med fredag kan dere låne stenger med vektskiver :D.

Regler:

  1. Alt utleie av utstyr er bare for betalende medlemmer. Og da kostnadsfritt for dem.

  2. Det hjelper ikke å sende melding å be om å holde av. Det er førstemann til mølla. Eneste er om du ikke har fått NOE utstyr enda kan vi holde av til deg. Da kan du sende mail til info@crossfitverftet.no. Men det må hentes på fredag.

  3. En stang koster rundt 10 000NOK så her er det viktig at dere tar godt vare på stengene, stenger skal aldri droppes og må legges rolig ned på bakken med mindre det er bumperplates på stangen. Vi vil ta en kvalitetsjekk på alle stenger før de går ut. Er stangen 90% istedenfor 100% når den kommer tilbake må dere kjøpe stangen.

  4. Det samme gjelder for vektskivene. De koster eksempelvis 3500-, per 20kg. Om de droppes på f.eks småstein sprekker de og blir ødelagt. Det samme gjelder altså her, vi kvalitetsjekker alt som går ut og er en plate ikke 100% når den kommer tilbake må den erstattes.

  5. Om du allerede har lånt eksempelvis en DB eller KB får du ikke låne en stang. Du kan gjøre en swap og bytte KB mot en stang med vektskiver. Grunnen til dette er for at så mange som mulig skal få tilgang på utstyr og ikke en person sitter hjemme med alt.

  6. Maks 1 stang og 2 par vektskiver per person.

  7. Best case så åpner vi jo om litt over 1 uke så om det er tilfellet må dere ha mulighet til å levere tilbake utstyret på veldig kort varsel. Alt utstyr må da selvfølgelig vaskes ned.

Ila neste uke når alle har fått lånt 1 ting så tar vi en opptelling og sender en inventory på hva vi har igjen. Derfra ser vi hvor mye vi har igjen og om det er litt igjen så leier vi ut resten slik at dere kan eksempelvis ha 2 ting per person. Men for oss nå er det viktigste at ALLE har mulighet til å låne litt utstyr fra oss for vi vil at dere skal kunne trene igjennom Korona krisen og være klar til å gi gass når vi back in business :D.

Zoom Workouts

Zoom øktene er nå også tilgjengelig å booke via minbody. Har du ikke prøvd zoom workouts enda!?. DO IT, det er super god stemning, send oss gjerne en mail (info@crossfitverftet.no) om du ikke er så teknisk og trenger hjelp med å komme igang.

Link til morgendagensøkt 16.00: https://zoom.us/j/814517349

Virker som Zoom er populært. Det er hverfall veldig gøy, så det kommer vi til å gjøre mer av :).Åse tenkte på oss når hun så denne! – SÅ hyggelig =)1 view

コメント


bottom of page