top of page
logo.jpg
Search

Isabel

Once you have done it a million times, it will begin to make sense – Vasilly Alexeyeev

Stormen som ulte og animerte trærne og utemøblene våre i dag var ikke bare ute. For inne på varme verftet var det også storm av aller høyeste grad. ISABEL. Tretti Snatch for time. TC 9 min. Method: anyhow. Power, Squat eller split. 

Isabel er intens. Men det kreves litt forarbeid. Vi må finne en vekt som er passende, lete litt etter teknikken vi la på loftet, stille hjernen inn mentalt. Når klokken piper må vi bare innstille oss på at det blir tungt. I tillegg må vi tenke på teknikken også. Mye stress. Mye gøy.

Synes dere er blitt gode på snatch! Vi har hatt et par økter med fokus på øvelsen og jeg synes teknikken er on point. Likevel er vi aldri utlærte. Som siterte Alexander sa: Når vi har gjort det en million ganger vil det begynne å gi mening ? For dere som synes snatch er gøy er Zekiyes timer på tirsdager en verdifull investering av tiden deres. Hun er flink. Hun er rå. Hun er best kan du forstå.

Tommel opp til Ganesh. Du begynte vaklende med en litt ukjent øvelse. Men syntes du forbedret deg veldig i løpet av økten.

Vi avsluttet med Chinese BB Rows til takten av queens klassiker we will rock you. En sterk rygg er viktig. En sterk rygg bærer stangen på knebøy. Gjør deg bedre på pullups og gjør skuldrene sterke og skadefri. Gjør litt styrke før eller etter timene så lover jeg at dere blir kjempesterke fort! Det tar bare ti minutter hvis gjort riktig. Sjekk ut mitt eksempel under:

Emom 10 (Valgfritt Antall) Dumbell Rows

Prøv det ut. Takk for en mørk og stormfull aften <3

6 views

Comentarios


bottom of page