top of page
logo.jpg
Search

Iron Man – 31.Januar.2020

FIRST – Timeplan UPDATE

Vi har sett de siste ukene at 08.00 timen har blitt mindre og mindre populær. Vi gir timen 1-2 uker til før vi flytter den til kl.10.00 og ser om det er bedre. Så om du liker å trene kl.08.00 så må du/dere bruke den eller så må den dessverre vekk :/.Siden vi prater om timeplan kan vi også ta litt om planen videre, vi ser som dere at det er høyt trøkk på 4 timene om dagen. Vi har da prøvd oss med et par dobble timer, slik at alle får trent. Dette er noe vi ikke har gjort så mye før så vi prøver oss frem til beste måte. Så jeg håper dere som har vært på disse timene synes det er greit. Vi vet det har blitt litt små kaos, men vi må starte en plass.

Grunnen til vi ikke hiver dette inn fast nå er at vi mangler litt utstyr og en ekstra trener før vi kan teste det 100%. Men slik at dere vet det så er det en plan og vi jobber hele veien med å ha plass til dere når dere vil trene :).

Second – NOR3F innsamling til Australia

I morgen kjører vi en kanon økt med det som ser ut til å være minimum 40 stk på en time! – Ta med venner og familie, vi har plass til mange (!!!). Det blir nok en skamkul økt når vi fyller lokalene våre opp :)). Etter/før økten så selger vi litt lodd og lodder ut masse forskjellig knask!

Økten blir enkel og gjennomføre slik at alle nivåer kan delta.

Vi selger også Verftet klær – der profitten går til saken.

Third – Nutrition Challenge

Nutrition Challenge! – Noen som vil ha litt resultater før sommeren? Hva er vell bedre enn å i ekte CrossFit/community ånd heie hverandre frem!?

Challengen går over 70 dager denne gangen. Om du følger det vi sier vil du få veldig gode resultater.

Hva går den ut på? Å spise næringsrik mat “rett fra bonden”. Alt som ligger på kjøkkenbenken og råtner.

Er du interessert, men ikke helt sikker. Møt opp på infomøtet. Vi kjører avstemming på facebook nå på når det blir. Men det blir nok neste uke om det er nok medlemmer interessert.

Målet med challengen fra meg til dere er at dere lærer dere gode matvaner som kan overføres til hverdagen. Det skal ikke være for vanskelig slik at dere føler når dere er ferdig at ok, dette var jo ganske lett. Og forhåpentligvis tar flere/mange av de tingene med dere videre. Dere lærer garantert masse, om dere har gjort challengen eller ikke.

NUTRITION/MAT: LEGGER GRUNNALGET FOR FITNESS OG HELSE


0 views

Comments


bottom of page