top of page
logo.jpg
Search

"HEAT WAVE" - 12.01.2022

Hei hei,


I dag har syklene fått kjørt seg, og det har blåst storm her inne. Hadde vært gøy og sett hvor mange meter som er blitt syklet totalt i dag, for det er ikke få :) Økten var:


Teams of 2

3 Rounds for time (TC:40)

500m Bike

1000m Bike

1500m Bike


During rest period

Round 1: 10 situps

Round 2: 20 situps

Round 3: 30 situps


Økten kunne skaleres ved å redusere antall meter på sykkel og reps på situps. Om du var supermann kunne du også ta GHD situps (Andreas, Karen og Jørgen).


Målet var å pushe pacen på sykkelen ettersom du fikk pause etter situps, noen opplevde at den pausen kom litt vell fort ;)


Det har vært mye aktivitet her i dag; Mart hadde flere PT timer, Marie og Elin såg på serie mens de syklet og gikk på møllen. Elisabeth og flere kjørte rehab trening, mange på egentrening og enda flere kjørte dagens økt.Eskil og Carl Martin gjør alt sammen, til og med når de skal løfte på plass utstyret. Enten er

musklene deres bare til pynt, eller så er de bare veldig glad i hverandre. Jeg går for det andre ;)Vil også gratulere Lars Sørensen som fikk seg ny jobb i dag! Masse lykke til :)


Denne karen her fortjener litt skryt, Lars Erik. Han var uheldig og brakk foten sin på trening på mandag, men jammen kom han humpende inn på krykker i dag. Nå er det upperbody for alle penga :) #noexcuse
Klar for å stå litt opp ned i morgen?Adios,

Andrea272 views
bottom of page