top of page
logo.jpg
Search

"Hanging on a moment" 15.September 2021


Hei folkens! I dag har vi gjort gulvet ganske så messy med Rope Climbs. Dagens økt var en god blanding av litt gymnastikk og en smule vektløfting med hang power cleans. Vi fikk også utfordret oss med double unders. På Batman skaleringen var det mulighet for å kjøre attempts og på Hulk skaleringen kjørte vi fullt ut med 85 single unders.


Dagen har bestått av litt av hvert. Crossfit Kids, Verftet Lift-off course med Mart, Dagens wod og PT-timer. Det var mange som utfordret seg litt ekstra i dag med tunge hang power cleans og hele veien opp på Rope Climbs. Thor Arne fikk øvd seg på double unders og klarte etter timen å gjennomføre 3 stk. Imponerende! 7:30 timen samlet seg til en god heiagjeng og motiverte de siste til å gjennomføre.


På Lørdag er det ny dugnad igjen. Vi har litt igjen av det nye rommet og vi setter utrolig stor pris på alle som kommer innom for å hjelpe. Du trenger ikke å komme å være der hele dagen, men har du en time til overs, kom gjerne og hjelp til for å hjelpe til siste finish. Vi koser oss alltid på dugnad med god mat og sosialt arbeid ;)))


Håper dere har hatt en fin dag folkens, vi snakkes i morgen!!


Martine

198 views

Comments


bottom of page