top of page
logo.jpg
Search

Hang squat clean & TTB TABATA - 26.August.2021

Heavy day med hang squat cleans i dag og tabata med Toes-to-bar!! Utrolig kjekk økt hvor vi både har fått utfordret oss på styrkefronten og øvd litt på TTB skills. Noen gikk veldig fornøyd ut døren i dag med ny PR i 3 rep max på hang squat cleans og noen mestret kanskje Toes-to-bar litt bedre.


Fokuset vi hadde for i dag var "get tall" and "get small". Det kan være litt mer utfordrende enn det høres ut. Poenget når vi gjør Hang squat cleans er å strekke kroppen (hofta) helt ut for så å sette seg under i en front squat. Mange er veldig fokuserte på å sette seg ned i en front squat og glemmer ut å strekke seg ut. Problemet her er at vi får et kort drag på armene og kræsjer rett ned i en squat i stedet for å få den siste finishen som genererer mer fart og mer smooth bevegelse hvor vi har kontroll på det vi gjør. Så igjen, finishing (getting tall) og Speed (getting small).


Dagens timeplan bestod av dagens WOD, teens og Crossfit Senior. Uken så langt har vært spennende med oppstart av nytt kurs, blant annet Mart sitt Lift-off kurs og vi har fått 2 nye trenere på gulvet. Thaddeus er i full gang med timer og Helene er også i gang med utviklingen til å bli ny coach her på Verftet. Tiden fremover blir spennende folkens.I garasjen er det full gang med renovering og Bjelland gutta er virkelig til god hjelp! Her var det både armer og bein i dag. Øystein hadde gjort en feilkobling ( Selv om han ikke tar selvkritikk). Legesenteret ble heldigvis ikke sinte og de fikk vannet sitt tilbake rett over 8. Trenger dere noen gode rørleggere, anbefaler vi Bjelland gutta. Disse gutta er det tak i, de trener jo tross alt Crossfit her på Verftet ;)))


Ha en fin kveld folkens, vi snakkes igjen i morgen! Husk, Bring a friend på lørdag. Ta med deg en venn og kom!


-Martine


206 views

Recent Posts

See All
bottom of page